Het is iedereen weleens overkomen: je bent de verjaardag van een goede vriend vergeten. Dat is altijd een pijnlijk moment want het is niet fijn voor de jarige om te merken dat zijn vrienden even niet zo goed opgelet hebben. Ontdek jij deze fout, dan is het belangrijk om zo snel mogelijk alsnog te handelen. Vaak is daar nog wel tijd voor want doorgaans merk je al heel snel dat je een verjaardag vergeten bent. Om geen tijd te verliezen, laten wij je zien hoe je online een leuke verjaardagskaart kunt vinden waarmee je iemand alsnog een goed, komend jaar kunt wensen.

Stuur een ‘Oeps, te laat’-kaart

Een verjaardag vergeten is vervelend, maar het kan iedereen overkomen. Vandaar dat er ook heel leuke kaarten beschikbaar zijn die je naar iemand kunt sturen wanneer de verjaardag al geweest is. Wil jij alsnog een kaart sturen naar die goede vriend wiens verjaardag jij bent vergeten? Kies dan een verjaardagskaart man humor. Dit is veruit de beste manier om de situatie te redden. Met humor kom je vaak het verst en een grappige kaart sturen, is een goede manier om de situatie luchtig te houden. Het belangrijkste is dat je laat zien dat je de verjaardag niet volledig vergeten bent. Je kunt er zeker van zijn dat een kaartje dat iets te laat verzonden is, nog altijd veel beter is dan wanneer je een verjaardag vergeet.

Attent zijn hoeft geen moeite te kosten

Wie dacht dat een kaartje sturen veel werk was, heeft waarschijnlijk nog nooit een kaartje online verzonden. Deze optie biedt het beste van beide werelden: je kiest, koopt en schrijft je kaartje online, je laat alles printen en de aanbieder zorgt dat er de volgende dag een mooie kaart bij de jarige in de bus ligt. Je kunt tot ’s avonds laat een kaartje maken waardoor je niet meer afhankelijk bent van wanneer de postbode de brievenbus leegt. Ook zoeken naar een postzegel behoort nu tot het verleden, omdat je aanbieder zorgt dat je kaart op de juiste manier gefrankeerd wordt. Wil je nog meer gemak, dan kun je de verjaardag van je vrienden ook opslaan in een online kalender zodat je op tijd een bericht krijgt om hen een kaartje te sturen. Je kunt hun adressen in een lijst zetten zodat je deze slechts hoeft aan te klikken om te zorgen dat je kaart zo snel mogelijk bij hen op de mat ligt.

Wil je er echt iets bijzonders van maken?

Soms wil je iemand méér sturen dan alleen een kaartje voor diens verjaardag. In dat geval is het goed om te weten dat je ook nog cadeaus kunt toevoegen aan je kaart. Zo stel je een leuk pakketje samen waar de ontvanger zeker blij van zal worden. Bekijk de mogelijkheden eens om te kijken wat het beste bij jouw goede vriend past. Misschien is een doosje lekkere thee een idee? Ook kun je de jarige verwennen met een lekkere chocoladereep.