Een kraamcadeau kopen, dit wil je natuurlijk met alle zorg doen om een leuk en origineel kraamcadeau te kunnen geven tijdens de kraamvisite. Kraamcadeaus zijn er in alle soorten en maten, het aanbod is tegenwoordig groot. Wat het soms ook even lastig kan maken om een een beetje origineel kraamkado nog te vinden, maar gelukkig helpen wij jou daar graag mee. Wij geven je hier tips en inspiratie als je op zoek bent naar een leuk kraamcadeau voor een jongen of meisje.

Bij een kraamcadeau kun je denken aan verschillende punten. Wat hebben de ouders hieraan, wat heeft de baby hieraan en is het ‘speciaal’. Brengt het een leuke herinnering of moment mee door het cadeau te geven.
[toc]

Kraamcadeautjes

kraamcadeau-geschenksetJe hebt de mogelijkheid om te kiezen uit vele soorten kraamcadeautjes tegenwoordig. Het aanbod online is groot. Populair zijn onder andere knuffelsets, geschenksets, kleding, muziekdozen en gipsafdrukken. Stuk voor stuk leuke cadeaus voor de ouder en de baby. Babykleding blijft ook altijd erg populair! Niets voor niets natuurlijk, een baby heeft kleding nodig en een leuk setje past is daarom erg geschikt. Maar ook verzorgingsproducten voor de baby zijn altijd populair, denk hierbij aan luiers en huidverzorgingsproducten voor de baby.

voorbeeld-kraamcadeauOok kiezen veel ouders voor een geschenkset, dit is een set waarin meerdere babyartikelen bij elkaar zijn gekoppeld en daarom erg leuk zijn om te geven. Een voorbeeld hiervan is het baby servies geschenkset welke je hier links ziet.

Wil je een groot aanbod van leuke geschenksets bekijken? Bekijk dan eens dit aanbod online. Je vindt daar circa 50 leuke geschenksets welke je kunt geven. Van knuffels, tot verzorgingsproducten, tot besteksetjes en meer. Een andere aanrader is de webshop van Prénatal, hier vindt je leuk artikelen om als kraamkado te geven. Bekijk hier hun aanbod.

Origineel kraamkado

Ben je echt op zoek naar wat meer origineels? Dat kan natuurlijk ook. Dan is een geschenkset misschien niet de beste oplossing voor jou. Maar dan is het wellicht leuk om te kijken of je iets kan personaliseren of echt te kunnen kijken naar iets creatiefs. Zo is het bijvoorbeeld leuk zelf een geschenkset samen te stellen van verschillende artikelen. Hiermee kun je een unieke set maken wat natuurlijk erg leuk is om te geven. Soms zitten bij een geschenkset net een aantal artikelen die je liever niet wilt, op deze wijze heb je hier geen last van. Zo kun je een leuk kado ontwikkelen op basis van artikelen die jij leuk vindt, denk bijvoorbeeld aan een setje baby kleding.

Zoek je nog iets meer persoonlijker? Lees dan is het volgende stukje, een kraamcadeau met naam kan namelijk een leuke oplossing zijn! Je moet ten eerste ook altijd afvragen of een cadeau voor een jongen of meisje is, op basis hiervan ga je op zoek naar een leuk cadeau dat past bij het geslacht.

Kraamcadeau met naam

kraamcadeau-met-naam-voorbeeldEen kraamcadeau met naam is misschien stiekem wel één van de leukste kraamcadeautjes. Of dit nou voor een jongen of meisje is. Hiermee raak je de ouders vaak net wat meer gezien het persoonlijke tintje dat hieraan zit gekoppeld. Zo is het leuk om de babynaam te borduren of ergens te graveren bijvoorbeeld, en hierbij een leuk kaartje te schrijven. Vaak worden hiervoor sieraden gekozen, hier kun je vaak de naam van de baby in laten graveren of zetten. Tegenwoordig kun je erg veel kraamcadeaus personaliseren met naam, denk hierbij aan:

Erg veel leuke producten die je kan personaliseren vindt je bij deze webshop. Hier kan je van alles personaliseren.

Een andere aanrader is de shop van Kraamkado.nl, hier kun je allerlei kledingstukken personaliseren met een naam voor de baby. Denk aan een rompertje en een badjas voor de baby, maar ook andere artikelen zoals bestek, een popje, een slappertje en nog veel meer. Bekijk hier eens dit grote aanbod leuke kraamcadeaus die je kunt personaliseren. Een kraamkado met naam uitkiezen hoeft dus niet zo lastig te zijn dankzij het grote aanbod van mogelijkheden online.

kraamcadeau-voor-jongen-en-meisje

Kraamcadeau meisje

Zoek je een specifiek kraamcadeau voor een meisje? Dan is het altijd leuk om te kijken welke mogelijkheden hiervoor zijn. Populair voor meisjes zijn vaak kleding of een leuke accessoire. Ook knuffels doen het altijd erg goed, aanraders zijn de leuke dierenknuffels die vaak te koop zijn.

Kraamcadeau jongen

Voor een jongen wil je vaak een wat stoerder cadeau. Leuk hiervoor is bijvoorbeeld een setje sportschoentjes in een leuke kleurenprint. Maar ook een leuk speeltje doet het altijd erg goed tijdens de kraamvisite. Vaak wordt er ook gekozen voor speelgoed, al kan de baby hier niet direct mee spelen als hij wat ouder is natuurlijk wel.

Een kraamcadeau voor de moeder?

Ook wordt er vaak tijdens de kraamvisite een cadeau voor de moeder meegenomen. Hiervoor is het erg leuk om een sieraad mee te brengen met bijvoorbeeld de naam of de geboorte datum van het kind. Maar ook verwennerij doet het altijd goed, denk hierbij aan wat lekkere chocolade, huidverzorgingsproducten of een flesje wijn of champagne.

Waar kan ik het beste kijken voor kraamcadeaus?

Er zijn natuurlijk vele webshops waar je terecht kan voor een leuk kraamcadeau, maar wij hebben hier de leukste opgesomd nadat wij er vele hebben bekeken. Klik op de naam om het assortiment te bekijken.

Zo zie je dat er vele mogelijkheden zijn. Heb je zelf een leuke ervaring met een kraamcadeau? Laat dit achter in een reactie.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *