24/7 online hulp chat, een professional binnen handbereik!

Online hulpverlening, sneller, goedkoper en persoonlijker dan ooit. Chat met een hulpverlener!

Soms loop je in de opvoeding van je kind(eren) vast en weet jij of jouw omgeving het antwoord op een bepaalde opvoedvraag niet en is de reguliere hulpverlening niet beschikbaar. Dit is frustrerend en geeft een gevoel van onmacht. Wij van Mamazijn begrijpen dat gevoel en willen dit voor iedere mama wegnemen. Of het nu gaat om vragen over opvoeding, gedragsproblemen, ziekte, aandoeningen, zwangerschap, financiën of het moederschap. Mamazijn heeft een team van professionals voor je klaarstaan om jou 24/7 hulp te bieden in het mama zijn via de online hulp chat.

Consult

Online zoeken levert vaak standaard en incomplete antwoorden op.

Wij hebben gemerkt dat er online veel te vinden is over diverse onderwerpen. Is je kind ziek en heeft het koorts? Dan zijn er diverse site met tips en ervaringen. Heeft je kind ADHD, ook dan zijn er veel tips en ervaringen te vinden. Vaak zijn dit standaard of incomplete antwoorden, die net niet helemaal aansluiten bij jouw situatie of bij jouw kind. Je wilt graag gericht antwoord, op jouw specifieke vraag. Helaas blijkt die vaak niet te vinden. Je kunt dan een professionele hulpverlener inschakelen om jouw specifieke vraag te beantwoorden, maar daar zitten vaak hoge kosten aan verbonden en/of openingstijden. Wij van Mamazijn willen dit veranderen. Wij vinden dat er 24/7 hulp beschikbaar moet zijn voor situaties waar jij als ouder mee te maken hebt. En die hulp moet aansluiten bij jouw vraag of probleem.

Chat met een hulpverlener

Daarom biedt Mamazijn op elk moment van de dag hulp, door online een 24/7 live chat aan te bieden, telefonisch, video en consult op locatie is tevens mogelijk. Op elk moment van de dag kun jij een vraag stellen via onze chat, aan een van onze professionals / hulpverleners. Je krijgt direct antwoord op je vraag en onze professional / hulpverlener helpt jou zo goed mogelijk. Ons team bestaat uit pedagogen, psychologen, verloskundigen, kraamverzorgende, artsten, juristen, diëtiste, fysiotherapeut, verpleegkundigen, budgetcoaches en andere hulpverleners. Daarnaast is er een ruime keuze aan workshops die door het jaar heen gepland staan.

Of het nu gaat om een kind dat niet wil eten, steken in je onderrug tijdens de 29e week van je zwangerschap, een werkgever die moeilijk doet over zorgverlof. Een second opinion van onze online psycholoog. Mamazijn is er voor jou en biedt 24/7 hulp bij het mama zijn.

Hulp bij huiswerk