Zoeken
Generic filters
Exacte overeenkomst
Zoek in titels
Blogs en/of shops?
Blog artikelen
Producten

Waarom mamazijn?

Het is idee van mamazijn.nl als persoonlijke blog van Miriam Kemerink is in 2015 ontstaan. Het was de bedoeling dat het een blog zou worden waar zij haar ervaringen als moeder en pedagoog zou delen. Echter elke dag een blog artikel publiceren, daarnaast werken en een gezin runnen was voor Miriam niet de meest ideale combinatie. De persoonlijke blog kwam op een lager pitje te staan. Maar het idee om kennis en ervaringen te delen bleef.

Inmiddels zijn we 1,5 jaar verder en leeft Mamazijn harder dan ooit. Er is veel veranderd. Miriam kwam er achter dat zij als vrouw veel doelen naastreefde die ze eigenlijk niet wou. Alleenmaar werken, geen tijd hebben voor wat je echt graag wilt etc. Het gevoel van altijd maar op de tenen lopen overheerste. Hierdoor gingen zowel Miriam als haar gezin er bijna aan onderdoor. Ze besfte dat het anders moest. Maar hoe? Door haar ervaringen steeds meer te delen met andere moeders in haar omgeving, kwam Miriam erachter dat veel vrouwen met dezefde problemen en vragen zitten. En zo ontstond het idee voor Mamazijn 2.0

Ervaringsdeskundigen

In januari 2017 ging Mamazijn.nl online als blogplatform waarop moeders hun eigen blog kunnen starten, om zo hun ervaringen te delen en daarmee geld te verdienen. Mamazijn werkt niet met gastbloggers, maar wil dat moeders betaald krijgen voor de kennis/ervaringen die zij inbrengen. Hoe dit werkt lees je hier. Inmiddels zijn er meer dan 50 ervaringsdeskundige mama’s aangesloten bij Mamazijn en hebben zij meer dan 800 artikelen gepubliceerd. 

Kennisplatform

Al snel merkte wij dat op Mamazijn.nl veel vragen, die in onze slimme zoekbalk, werken gesteld te maken hadden met zorg, welzijn, gezondheid en/of onderwijs. Het pedagogische hart van Miriam ging sneller kloppen en zij zag een gat in de markt. Er zijn legio mama platformen waarop kennis wordt gedeeld, maar is deze kennis betrouwbaar? Waar wordt die kennis vandaan gehaald? En nog belangrijker is de kennis die daar gedeeldt wordt, het antwoord op de vraag die moeders hebben. Nee bleek het antwoord. Hierdoor is mamazijn.nl steeds meer verschoven naar een kennisplatform dat 24/7 professionele hulp biedt aan moeders. Wij bieden die hulp door het delen van kennis artikelen, onze 24/7 online hulp chat en ons warenhuis met daarin uitsluitend producten die aansluiten bij het moederschap zoals; boeken, educatief speelgoed, planborden etc.

Door zorgvuldig kennispartners uit te zoeken en aan te sluiten willen wij de betrouwbaarheid en kwaliteit van onze kennis artikelen waarborgen. Mamazijn werkt uitsluitend samen met professionals die hun vak op het gebied van zorg, welzijn, gezondheid en onderwijs verstaan. 

Over Miriam

Miriam Kemerink - Oprichtster mamazijn.nlHi, Ik ben Miriam Kemerink, 31 jaar oud. Vriendin van Frank, een ondernemende, creatieve entrepenerd. Moeder van Fey van 3 jaar oud, die zichzelf graag Sassa noemt en de hele dag doktertje of kok speelt. Afgestudeerd als pedagoog en heb de laatste jaren in het onderwijs gewerkt als docent bij sociaal agogische opleidingen. Verslaafd aan koffie, gek op koken, dol op sushi, praat graag, bang voor slangen, wil het graag altijd goed doen, houdt van familie en vriendinnen en onze twee vissen!

 

miriam_handtekening

Vragen? Stuur me een bericht!

7 + 3 =

Mamazijn is een handelsmerk van Recnation BV

Willem mesdagstraat 12
7606 HJ  Almelo

KvK 54453070
BTW 851311283B01

http://recnation.nl
info@recnation.nl