Zoeken
Exacte overeenkomst
Zoek in titels
Zoek in blogs
Zoek in reacties
Search in excerpt
Blogs en/of shops?
Blog artikelen
Producten

Waarom mamazijn?

Het is idee van mamazijn.nl als persoonlijke blog van mij (Miriam Kemerink) is in 2015 ontstaan. Het was de bedoeling dat het een blog zou worden waar ik mijn ervaringen als moeder en pedagoog zou delen. Echter bleek al snel, dat het hebben van een eigen blog veel werk is. Het plaatsen van elke dag een blog was voor mij niet te combineren met mijn gezin en werk. Lange tijd heeft mamazijn.nl dan ook in de ijskast gestaan, maar het idee om wat met mamazijn te doen bleef.

Inmiddels zijn we 1,5 jaar verder en leeft Mamazijn harder dan ooit. Er is veel veranderd. Ik ben er achter gekomen dat de doelen en het leven dat ik nastreefde, niet was wat ik echt wou. Alleen maar werken voor een baas, geen tijd met mijn kleine prinses en altijd maar op mijn tenen lopen. Het werkte niet. Ik ging er aan onderdoor en daarnaast ook mijn gezin. Ik besefte mij dat het anders moest. Ik wist stiekem ook wel wat ik heel graag wou doen, maar had er nooit het lef voor.

Mijn droom is om het moederschap wat positiever, relaxter en makkelijker te maken. Niet meer zoveel op elkaar neerkijken of een mening hebben, maar elkaar helpen. Er zijn zoveel moeders met zoveel kennis, tips en ervaringen. Waarom delen we dat niet wat meer met elkaar? Om die reden is mamazijn.nl nu ook niet meer een persoonlijke blog van mij alleen, maar deel ik het platform met alle mama’s in Nederland. Want zeg nou eerlijk, wij willen toch allemaal graag delen hoe wij het moederschap ervaren? En helemaal als we er ook nog geld mee kunnen verdienen.

Voor mij is Mamazijn erg bijzonder. Het geeft mij namelijk de mogelijkheid om samen met mijn gezin ergens aan te werken. Zo ontwikkelde mijn vriend de software en is mijn dochter de inspiratie voor veel blogs en vlogs. Het geeft mij een gevoel van vrijheid dat ik samen met mijn gezin werk. Dit maakt dat het niet als werken voelt. Ik ben in staat om mijn eigen uren in te vullen en zelf te bepalen hoeveel ik ‘werk’. Deze ervaring wil ik graag met jou delen. Om die reden hebben wij een platform ontwikkeld, dat het zoek door blogs en het maken van een eigen blog gemakkelijk maakt en daarnaast een grote mama product zoekmachine en warenhuis is. Binnen een minuut kun jij al geld verdienen met jouw blogs en daarnaast vind je alle mama producten van de meeste webshops in Nederland en kun je meedoen aan allerlei leuke acties. Last but not least geeft de zoekmachine antwoorden op al jouw moeder vragen. Hopelijk ervaar jij zo ook de luxe en vrijheid van het werken als mama en groeit mamazijn uit tot de beste werkgever voor Mama’s in Nederland!

Over Miriam

Miriam Kemerink - Oprichtster mamazijn.nlHi, Ik ben Miriam Kemerink, 30 jaar oud. Vriendin van Frank, een ondernemende, creatieve entrepenerd. Moeder van Fey van 2 jaar oud, die zichzelf graag Sassa noemt en de hele dag doktertje of kok speelt. Afgestudeerd als pedagoog en de laatste jaren in het onderwijs gewerkt als docent bij sociaal agogische opleidingen. Verbonden als pedagoog aan Moekekoek.nl. Verslaafd aan koffie, gek op koken, dol op sushi, praat graag, bang voor slangen, wil het graag altijd goed doen, houdt van familie en vriendinnen en onze twee vissen!

miriam_handtekening

Vragen? Stuur me een bericht!

12 + 4 =

Mamazijn is een handelsmerk van Recnation BV

Willem mesdagstraat 12
7606 HJ  Almelo

KvK 54453070
BTW 851311283B01

http://recnation.nl
info@recnation.nl

Ja Nee