Lieke Martens is een Nederlandse voetbalster, geboren op 16 december 1992. Ze is bekend om haar indrukwekkende vaardigheden en snelheid op het veld. Martens speelt als aanvaller en heeft grote successen behaald, waaronder het winnen van de UEFA Women’s EURO 2017 en de FIFA Women’s World Cup 2019 met het Nederlandse nationale team. Haar technische bekwaamheid en doelgerichtheid maken haar een prominente speler in het vrouwenvoetbal.

Wie is Lieke Martens?

Lieke Martens is een bekende Nederlandse voetbalster, geboren op 16 december 1992. Ze speelt als aanvaller en staat bekend om haar indrukwekkende technische vaardigheden op het veld.

Naast haar voetbalcarrière is ze ook in het nieuws geweest vanwege haar persoonlijke leven. Ze is getrouwd met haar vriend, Harm, en in 2021 kondigde ze aan dat ze zwanger was.

Dit nieuws werd enthousiast ontvangen door haar vele fans, die haar volgen op Instagram, waar ze regelmatig updates deelt over haar leven, zowel op als buiten het veld. Lieke Martens is een rolmodel voor velen en blijft zowel professioneel als persoonlijk succesvol.

Lieke Martens

Waar speelt Lieke Martens?

Lieke Martens

In september 2021 speelde Lieke Martens voor FC Barcelona Women en vertegenwoordigde ze ook het Nederlandse nationale vrouwenvoetbalteam.

Bij FC Barcelona Women was ze een belangrijke speler en droeg ze bij aan hun succes in de UEFA Women’s Champions League en de Spaanse competitie.

Wat verdient Lieke Martens? Dit is haar salaris per maand

Lieke Martens’ maandelijkse salaris varieert sterk en is afhankelijk van haar club en contract. Als toonaangevende voetbalster kan ze naar schatting enkele tienduizenden tot mogelijk meer dan €100.000 per maand verdienen, afhankelijk van prestaties en clubbudget.

Haar jaarlijks inkomen wordt geschat op enkele honderdduizenden euro’s tot meer dan €1 miljoen, inclusief sponsorcontracten en prijzengeld. Let op dat deze cijfers slechts ruwe schattingen zijn en dat het exacte salaris van Lieke Martens niet openbaar beschikbaar is. 

Lieke Martens

Wat is het vermogen van Lieke Martens?

Lieke Martens

Het geschatte vermogen van Lieke Martens wordt op ongeveer €2 miljoen geschat. Dit bedrag omvat haar salaris als professionele voetbalster, lucratieve sponsorcontracten en andere inkomstenbronnen.

Als een van de meest erkende vrouwelijke voetballers ter wereld, heeft ze geprofiteerd van haar succes op het veld en haar populariteit buiten het veld.

Haar vermogen kan echter variëren en is gebaseerd op schattingen, aangezien exacte financiële gegevens doorgaans niet openbaar worden gedeeld.

Dit wist je nog niet over Lieke Martens:

Interessante weetjes over Lieke Martens:

  1. Lieke Martens begon oorspronkelijk als straatvoetballer: Voordat ze professioneel voetbal speelde, bracht Lieke Martens haar jeugd door met het spelen van straatvoetbal in haar geboortestad Bergen in Noord-Holland. Dit hielp haar bij het ontwikkelen van haar technische vaardigheden en liefde voor het spel.

  2. Ze is een voorvechter van gendergelijkheid in het voetbal: Lieke Martens heeft zich ingezet voor het bevorderen van gendergelijkheid in de sport en heeft gesproken over de uitdagingen waarmee vrouwelijke voetballers worden geconfronteerd. Ze is een rolmodel voor jonge meisjes die dromen van een carrière in het voetbal en gebruikt haar platform om de positie van vrouwen in de sport te verbeteren.