Een badcape is een must-have in elk huis met een baby. Een badcape zorgt namelijk voor bescherming van je kindje, waardoor het ook wel een baby badcape wordt genoemd in veel gevallen. Nadat je de baby uit het heerlijke badje hebt gehaald, is het belangrijk dat de baby op temperatuur blijft. Een badcape biedt hiervoor dus de ideale bescherming en comfort. Je doet je kind nadat deze is afgedroogd in een heerlijke doek of cape zodat hij of zij weer lekker warm wordt. Een andere naam voor badcape is ook wel de omslagdoek of baby badjas waardoor soms wat verwarring staat.

Waar vindt ik de leukste badcapes voor de baby?

jollein-badcapeNet als veel andere babyartikelen zijn er ook veel verschillende merken die hun eigen model hebben uitgebracht. Nu is een badcape gelukkig niet het meest complexe artikel en dus is een keuze maken vaak makkelijker. De keuze is vaak meer gebaseerd op smaak, stijl en prijs. Enkele bekende merken die kwalitatieve badcapes voor een goede prijs aanbieden zijn Prénatal, Jollein, Skip Hop en Koeka. Dit zijn wel de drie grootste merken op dit gebied.
Het grootste aanbod vindt je hier bij Bol.com, waar je direct alle merken vindt. Hier kun je eenvoudig selecteren op merk, prijsklasse en geslacht. Een badcape wil je natuurlijk afstemmen op het geslacht, wat met name in de kleur zit. Zo zijn voor meisjes vaak de lichtere kleuren populair bijvoorbeeld. Waar voor jongens vaak wordt gekozen voor een grijzen of blauwe badcape. Een populair model is bijvoorbeeld het model dat je hiernaast ziet van Jollein.

Een badcape hoeft gelukkig niet duur te zijn zoals diverse andere babyartikelen soms wel zijn, zoals een goede kinderwagen of een kinderzitje voor in de auto. De prijzen starten al bij enkele euro’s en lopen soms op tot 40 euro. Dit betekent niet dat de badcapes van 40 euro echt beter zijn. Deze zijn gemaakt van een andere stof soms en zijn van een duurder merk. Het belangrijkste is het doel van de badcape: het opwarmen van de baby. Maar een leuke cape uitkiezen zorgt er soms voor dat je weer meer betaald, het design zorgt mede voor een prijsverhoging.

Prénatal badcape

prenatal-badcapePrénatal is één van de meest bekende webwinkels in Nederland op het gebied van babyartikelen. Zij hebben hun eigen badcape ontwikkeld. Deze zijn erg goedkoop en zien er ook leuk uit. Zo vindt je onder andere een Nijntje badcape en een badcape met een leuke hoed zoals op de afbeelding hier te zien. Bekijk hier het hele aanbod van Prénatal gerust eens.

Het grootste voordeel is dat ze hier erg goedkoop zijn en leuk in design!

Koeka badcape en meer leuke badcapes

Koeka heeft ook een aantal leuke badcapes net zoals vele andere producten die zij in het assortiment hebben. Deze zijn te verkrijgen bij deze webshop van Babyentiener. Je vindt hier het grootste assortiment van verschillende merken en badcapes online. Er zijn in totaal 100 producten van diverse merksen als Koeka, Jollein, Bebe-Jou, Luma en nog vele anderen. Bij geen enkel andere webshop vindt je zoveel verschillende merken bij elkaar. Bekijk hier het hele aanbod van 100+ badcapes bij Babyentiener.

Bekijk hier ook enkele voorbeelden uit het assortiment:

badcape-baby-kopen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *