Een omslagdoek voor de baby is erg fijn. Een omslagdoek wordt ook wel een badcape of verwikkelcape genoemd, het kan dus enige verwarring veroorzaken vanwege de verschillende benamingen. Je kunt deze doek of cape voor verschillende doeleinden gebruiken, wat ook de reden is dat het bijna bij elke geboortelijst wel staat aangegeven om te kopen. Je kunt namelijk je kindje hier in leggen waarmee hij of zij het lekker warm heeft. Maar ook gewoon als je de baby op schoot wilt houden is deze doek perfect. Het is vaak van zeer comfortabele stof gemaakt en de baby zit er lekker in verwikkeld.

De doek is erg functioneel voor jou als ouder. Je kunt de doek altijd eenvoudig meenemen, opbergen en je baby hierin verwikkelen zodat deze het lekker warm heeft. De doeken zijn vaak ook van organisch katoen of van badstof gemaakt wat veilig is. Met name de katoenen omslagdoeken zijn perfect voor de zomer maanden. De reden dat het ook veel als ‘badcape‘ wordt genoemd omdat het heerlijk is om de baby na een lekker bad hierin te verwikkelen zodat de baby het lekker warm krijgt. Het materiaal hierin speelt ook een rol, het materiaal zorgt ervoor dat de baby goed droogt en de warmte behoud. Diverse doeken dekken het hele lichaam, de reden hierachter is dat dan het hele lichaam gedekt is en de warmte beter behouden wordt. zo zit er vaak ook een leuke muts aan gekoppeld om het hoofdje warm te houden.

Het aanbod van omslagdoeken voor baby’s

Er is tegenwoordig een groot aanbod online wat natuurlijk leuk is om te kiezen. Je hebt ten eerste verschillende soorten. Je hebt wat langere omslagdoeken die je kind bijna compleet verwikkelen maar ook kleinere die met name het bovenlichaam bedekken. Ook kun je de badcape perfect afstemmen of het een jongetje of meisje is, door het grote aanbod online vindt je vele verschillende kleuren en figuren badcapes.

Ook leuk zijn de doeken met een buidelzakje.

Enkele bekende webshops die een leuk aanbod hebben zijn:

Verschillende merken omslagdoeken en babycapes

koeka omslagdoekKoeka omslagdoeken & badcapes

Er zijn net zoals andere baby producten ook hier diverse merken te vinden die wat bekender zijn. Populair zijn bijvoorbeeld de Koeka omslagdoeken. Koeka heeft een aantal erg leuke omslagdoeken in verschillende kleuren.

Bekijk hier een groot aanbod van omslagdoeken van Koeka.

Imps & Elfs omslagdoeken & badcapes

Ook dit merk is vrij populair,  ook hiervan zijn diverse leuke kleuren doeken verkrijgbaar.  Goed om te weten is dat ze zijn gemaakt van 100% biologisch katoen en dat ze van zeer goede kwaliteit zijn. Ze zijn verkrijgbaar in één maat welke altijd goed is, 120 cm bij 120 cm namelijk.

Venice omslagdoeken

De Venice omslagdoeken zijn erg gewild. Het design van de doeken is namelijk erg leuk, zie hieronder ook enkele voorbeelden hiervan. Venice heeft ook een duidelijk onderscheid gemaakt tussen de omslagdoeken en de badcapes. Bij beide varianten kan je kiezen uit erg veel leuke kleuren.

venice omslagdoek

Disney omslagdoeken

Erg leuk voor de baby. Er zijn diverse Disney doeken verkrijgbaar met leuke figuren hierop. Zo is er van de Disney princess een doek, maar ook van Minnie en Finding Dory. Deze zijn alleen bij Bol.com hier verkrijgbaar.

Omslagdoek kopen voor de baby

Het is goed om te kijken bij de verschillende webshops die een groot aanbod hebben. Het aanbod is namelijk enorm. Er zijn veel geschikte opties en veel leuke doeken. De webshops die het leukste aanbod hebben online zijn de onderstaande webwinkels, je kunt hier direct het aanbod bekijken door op de link te klikken.

Elk van deze bovengenoemde webshop is aan te raden, ze bieden een goede service, betrouwbaarheid en goede kwalitatieve producten.

Op zoek naar een leuk kraamcadeau?

Een omslagdoek is het perfecte kraamcadeau. Elke baby en ouder kan er één gebruiken. Daarnaast zijn er zoveel leuke doeken dat het ook erg leuk is om er 1 uit te zoeken online. Een ander erg leuk kraamcadeau is de boxkleed of badspeelgoed voor de baby welke ook altijd van pas komt, een lekker kleed om op te spelen voor de baby of wat leuke speeltjes voor in bad komen altijd van pas!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *