Kinderen laten spelen is een erg belangrijke ontwikkeling voor ze. In een eerder artikel hebben we het al gehad over welke speeltjes op welke leeftijd van de baby het beste zijn. In dit artikel willen wij een aantal goede tips uitlichten in de badspeelgoed categorie. Spelen in bad vinden baby’s en kinderen altijd geweldig, het is een leuke manier om ze te vermaken en ze leren hier ook van. Als ouder zou je het alleen maar moeten stimuleren en er een geweldige van tijd van maken.

Waar kun je het beste terecht voor badspeelgoed?

Wij hebben het internet afgezocht naar de leukste webwinkels met het beste aanbod, service en artikelen hiervoor. Hiervoor zijn we op de volgende lijst gekomen:

Bij al deze webwinkels vindt je een erg leuk divers aanbod van bad speelgoed om je kind te vermaken. Probeer te variëren met diverse speeltjes zodat het niet eentonig wordt. Het is goed voor baby’s en kinderen om gestimuleerd te worden en dat worden ze door te spelen met verschillende speelgoed. Maar probeer ook weer niet te overdrijven.

Wat zijn leuke speeltjes?

ZeefiguurtjesHet aanbod is tegenwoordig erg groot. Erg populair zijn plastic en rubberen speeltjes, denk hierbij aan eendjes, bepaalde objecten zoals een boot, dieren, bouwblokken of bijvoorbeeld zeefiguurtjes. Kinderen houden van te spetteren in bad en het voordeel is dat de speelgoed ook specifiek hiervoor gemaakt is. Ook veiligheid is belangrijk en daar is aan gedacht bij de ontwikkeling van bad speelgoed. Baby’s kunnen de objecten niet inslikken en ze zijn vaak gemaakt van rubber. Ook zijn ze vaak vrij van BPA, pvc en weekmakers, waardoor er veilig maar ook gezond mee gespeeld kan worden.

Bol.com

Bol.com heeft een aanbod van circa 400 artikelen. Vrijwel gegarandeerd dat je hier wat leuks vindt. Ook een voordeel is dat ze uiteraard snel leveren en een goede service hebben mocht dit nodig zijn. En profiteer je van gratis verzending bij een besteding van €20,- of meer.

Intertoys

Het aanbod van badspeelgoed bij  Intertoys is enorm klein, maar er zitten zeker een aantal hele leuke artikelen tussen hebben wij bevonden. Het product aanbod betreft circa 25 artikelen, een kleine fractie wat Bol.com heeft. Zo vindt er onder andere badspeentjes, een paar spuitfiguurtjes en een leuke vis om mee te spelen in bad.

Greenjump

Greenjump is een erg leuke webwinkel, omdat het aandacht heeft voor ecologische, biologische en fair trade artikelen. Je doet hier dus andere een plezier mee. Verder is een webshop vol leuke baby- en kinderartikelen. Als we kijken naar het aanbod badspeelgoed, dan is het ook niet heel groot met circa 30 producten, maar toch erg leuk. Zo vindt je stapelbekers, rubberen badeendjes en andere figuurtjes zoals een boot, een vliegtuig en een onderzeeboot. Allemaal leuke figuren om een kind mee te laten spelen.

Baby-dump.nl

Baby-dump.nl heeft ook een klein aanbod vergeleken Bol, maar toch zitten er een paar producten die zeker het kijken waard zijn. Neem dus even een bezoekje en wie weet vindt je hier wel wat leuks. Zo vindt je hier unieke artikelen zoals een boekje voor in bad. Diverse bekende merken vindt je hier zoals Playgro, BD Collection, Bumba, Bambam en Tomy.

BabyWalz

Bij BabyWalz vindt je een kleurrijk aanbod van speeltjes voor in bad. Zo vindt je boekjes, leuke speeltjes als een schildpad, diverse badeendjes en waterdiertjes, een rammelbal en een hele set voor in bad. Je vindt een goed aanbod vanaf circa enkele euro’s tot een tientje. Meer dan genoeg reden om het aanbod is te bekijken.

Conclusie

Bol.com heeft het grootste aanbod voor speelgoed in bad. Zoals ze wellicht in elke categorie vrijwel hebben tegenwoordig. Maar dit neemt niet af bij de andere webwinkels. De gespecialiseerde baby winkels weten soms beter wat leuk is en hebben een aanbod dat goed aansluit. Het kan dus ook zeker niet kwaad om de bovengenoemde webwinkels allemaal even kort te bezoeken en het aanbod door te speuren.

Heb je zelf een leuke tip waar je kind erg blij mee is? Deel dan jouw ervaring hieronder door een reactie achter te laten en wie weet kunnen wij dit toevoegen aan ons lijstje met tips voor leuk badspeelgoed.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *