Linda de Mol wordt al geruime tijd als één van de meest herkenbare persoonlijkheden op de Nederlandse televisie beschouwd. Naast presentatrice is Linda ook actrice en zakenvrouw. Er zijn echter veel mensen die benieuwd zijn naar wat deze geweldige vrouw allemaal qua vermogen heeft.

Linda-de-Mol

Linda de Mol: wie is ze?

Linda de Mol is geboren op 8 juli 1964 in Hilversum in Nederland. Linda is een bekende Nederlandse televisie presentatrice, actrice en ondernemer. De carrière van Linda begon al op jonge leeftijd, toen ze met 12 jaar begon te werken als presentatrice bij de VARA. Ze heeft ook rechten gestudeerd in Amsterdam voordat ze haar succesvolle televisie carrière begon.

Linda de Mol komt uit een familie van beroemdheden. Haar vader en grootvader waren namelijk bekende muzikanten, wat heeft bijgedragen aan haar succes. Haar broer, John de Mol, is ook een bekende naam in de Nederlandse entertainmentindustrie.

De officiële woonplaats van Linda de Mol

Linda de Mol heeft verschillende luxe bezittingen verspreid over Nederland. Ze bezit onder andere een pand in ’t Gooi voor 1 miljoen. Volgens geruchten is dit momenteel haar woonplaats.

Wat is de leeftijd van Linda de Mol?

Linda de Mol werd geboren op 8 juli 1964 in de Nederlandse mediastad Hilversum. Op dit moment is ze nu dus 59 jaar oud.

Linda de Mol vermogen in het kort

Linda de Mol heeft een enorm vermogen opgebouwd. Hoewel exacte cijfers niet openbaar zijn, is het duidelijk dat ze meerdere inkomstenbronnen heeft die bijdragen aan haar succes. Denk aan een lucratief tv-contract, waarvan het salaris wordt geschat op ongeveer 1 miljoen euro per jaar.

Daarnaast is Linda de Mol creatief directeur van Net5, ze heeft belang in Talpa Fictie en ze heeft een aandeel van 25% in het tijdschrift ‘LINDA’. Dit tijdschrift heeft in 2015 een winst van 4.5 miljoen euro gegenereerd. Haar eigen vermogen bedroeg 27.8 miljoen euro in 2017. Volgens recentere informatie in 2020, wordt haar vermogen geschat op 37.7 miljoen euro.  

Linda

De manier waarop Linda de Mol haar inkomsten genereert

Linda de Mol heeft haar vermogen op verschillende manieren gegenereerd. Haar belangrijkste bron van inkomsten is haar succesvolle televisie carrière. Ze heeft diverse programma’s gepresenteerd.

Daarnaast heeft Linda de Mol ook belangen in andere zakelijke ondernemingen, waaronder een aandeel in Talpa Fictie, een dochteronderneming van haar broer John de Mol’s mediabedrijf, twee huizen in Amsterdam die ze voor haar kinderen heeft gekocht en een eigen tijdschrift genaamd ‘LINDA’.

Interessante weetjes over Linda de Mol

1. Linda de Mol heeft een relatie met Jeroen Rietbergen.

2. In een documentaire bleek Jeroen regelmatig grensoverschrijdend gedrag te vertonen tijdens opnamen van het programma ‘The Voice’. Het koppel zou wel voor een korte tijd uit elkaar gaan, maar op dit moment lijkt de relatie weer hersteld te zijn.

3. In het verleden van 1991 tot 1995 is Linda ook getrouwd geweest met Sander Vahle. Met Sander heeft ze een zoon en een dochter gekregen.

4. Linda de Mol is verschenen op talloze covers van haar magazine ‘LINDA’.

5. De Mol heeft enige tijd gezongen in het AVRO kinderkoor.