Als mama is een auto waarin het hele gezin past natuurlijk van belang. Waarschijnlijk zul je hierbij letten op de betrouwbaarheid en de veiligheid van het voertuig, maar mogelijk let je ook een beetje op hoe groen de auto is. Er zal hoe dan ook een gezinsauto zijn waar jij helemaal blij van wordt. Nadat je je favoriete vierwieler voor je gezin hebt gekocht moet je de auto direct verzekeren, dit is nou eenmaal verplicht in Nederland. De autoverzekering vergelijken is hierbij zeker slim, zo zul je niet te veel betalen voor de verzekering. Mogelijk doe je dit voor een onderstaande gezinsauto.

Ford Focus

De Ford Focus vind je terug op de derde plaats in het overzicht van de meest verkochte auto’s in ons land. Dat zegt eigenlijk al wel genoeg, toch? Het is relatief goedkoop, de auto kost namelijk minimaal 23.700 euro. Het heeft een luxe ontwerp waarbij het comfort en de veiligheid zeker niet vergeten is. Ford gebruikt bijvoorbeeld ISOFIX-bevestigingspunten voor de kinderstoeltjes. Ook zijn er airbags verwerkt in de voor- en achterkant van de auto, maar zelfs ook in de zijkanten. Bovendien heeft het een ruime bagageruimte, wat natuurlijk ook handig is voor een gezin.

Kia Niro

SUV’s zul je steeds vaker tegenkomen op de weg, dit soort auto wordt namelijk steeds populairder. Onder meer de Kia Niro wordt hierbij veel verkocht. Dit is een sportieve auto die ook nog eens erg luxe is. Aan de binnenzijde vind je bijvoorbeeld 8 inch scherm. De hele auto kan hierop gemonitord worden. Bovendien heeft Kia de veiligheid ook niet vergeten. Zo heeft het al vanaf in het instapmodel noodremassistentie, cruise control en rijbaanassistentie geïntegreerd in de Niro. Je koopt deze vierwieler vanaf 28.045 euro. De Kia Niro is overigens de meest verkochte auto van 2020 tot nu toe.  

Seat Leon

Voor net iets meer dan 20 duizend euro kun je de Seat Leon al kopen. Dat is uiteraard perfect voor een gezin dat op de centen moet letten. Het is verkrijgbaar in veel verschillende uitvoeringen, dus er zal zeker een variant van de Seat Leon tussen zitten die geschikt is voor jouw gezin. Het nieuwe model van de Leon komt met de nieuwste en modernste technologieën. Hierbij kun je onder meer denken aan spraakherkenning en full-led lampen. Ook de traffic jam assist is handig om te hebben. Hierdoor hoef je niets meer te doen in files tot 60 kilometer per uur.

Ford Galaxy

Als je veel ruimte wilt in een gezinsauto dan is de Ford Galaxy zeker een aanrader. Uiteraard is dit sowieso nodig als je een groot gezin hebt met veel kinderen. In de Galaxy kunnen namelijk maar liefst zes mensen zitten. Dit maakt het bijna een boot op wielen. Alhoewel het dus een grote auto is, heeft Ford ervoor gezorgd dat hij alsnog soepel over de weg rijdt. Bovendien is het een veilige auto. Dit komt onder meer door de gordels op iedere stoel, maar ook in dit voertuig heeft Ford weer de speciale ISOFIX-aansluitingen gebruikt. 

Porsche Cayenne

Goedkoop is een Porsche Cayenne niet, maar dat had je waarschijnlijk al verwacht. Deze SUV is ontzettend luxe en zal je hoe dan ook meer dan 100 duizend euro kosten. De Cayenne straalt klasse uit, waar menig persoon natuurlijk van houdt. De bediening kan door de hele auto gebruikt worden met behulp van een touchscreen. Ook is de vierwielaandrijving natuurlijk hartstikke handig om te hebben. Niet alleen jij kunt genieten in een Porsche Cayenne, maar ook je kids. Zo kunnen ze de HD touchscreen schermen gebruiken achterin, terwijl ze het ook niet koud zullen krijgen door de stoelverwarming.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *