Baby Rammelaar Rammelaar Sokjes en Armbandjes Pols en Voetrammelaar Speel en Voetzoeker Sokken Baby Sokjes Pluche

5/5

Het is niet altijd makkelijk om het juiste speelgoed te vinden voor je baby. Er is zoveel speelgoed te koop en je kinderen groeien snel op. Maar wat is er nu voor welke leeftijd? Daarom vind je hier het speelgoed voor baby’s tussen 0 en 6 maanden. Zo vind je op deze pagina Baby Rammelaar Rammelaar Sokjes en Armbandjes Pols en Voetrammelaar Speel en Voetzoeker Sokken Baby Sokjes Pluche. Vergelijk het met ander speelgoed voor 0 tot 6 maanden onderaan de pagina en beslis welke jij koopt voor je zoontje of dochtertje.

Specificaties Baby Rammelaar Rammelaar Sokjes en Armbandjes Pols en Voetrammelaar Speel en Voetzoeker Sokken Baby Sokjes Pluche

Merk

Luminatic

Kleur

Zebra & Giraffe 1

Materiaal

Pluche

Gewicht

0.01 kg

Leeftijd

6-12 maanden, 1 jaar, 2 jaar, 0-6 maanden

Omschrijving van Baby Rammelaar Rammelaar Sokjes en Armbandjes Pols en Voetrammelaar Speel en Voetzoeker Sokken Baby Sokjes Pluche

Ben je ook dol op het zien van kinderen die spelen, lachen en zich ontwikkelen? Met deze pols rammelaars en voetsokjes zal jouw kindje veel plezier beleven aan het ontdekken van zijn/haar handjes en voetjes. Deze set is ideaal voor baby's en peuters, geschikt voor zowel jongens als meisjes. Het houdt gemakkelijk de aandacht vast en stimuleert tegelijkertijd de zintuigen op een leuke manier. Dit is het perfecte cadeau voor een babyshower of kraambezoek. De set is verkrijgbaar in één maat. Deze schattige rammelaar sokjes en armbandjes zijn gemaakt van zacht pluche materiaal, waardoor ze comfortabel en veilig zijn voor de tere huid van jouw kleintje. De vrolijke kleuren en leuke geluiden van de rammelaars zorgen ervoor dat jouw kindje geëntertaind wordt en tegelijkertijd zijn/haar motorische vaardigheden ontwikkelt. De pols rammelaars zijn gemakkelijk aan te trekken en blijven stevig zitten tijdens het spelen. De voetsokjes zijn voorzien van zachte rammelaartjes die geluid maken bij elke beweging, wat zorgt voor nog meer speelplezier. Met deze set kan jouw kindje zijn/haar eigen muziek maken terwijl hij/zij de wereld om zich heen ontdekt. Bestel nu deze schattige Baby Rammelaar Rammelaar Sokjes en Armbandjes Pols en Voetrammelaar Speel en Voetzoeker Sokken Baby Sokjes Pluche set en geef jou.

Veelgestelde vragen over Baby Rammelaar Rammelaar Sokjes en Armbandjes Pols en Voetrammelaar Speel en Voetzoeker Sokken Baby Sokjes Pluche

Baby Rammelaar Rammelaar Sokjes en Armbandjes Pols en Voetrammelaar Speel en Voetzoeker Sokken Baby Sokjes Pluche is standaard in het Zebra & Giraffe 1 te verkrijgen. Bekijk de webshop om te zien of er nog andere kleuren beschikbaar zijn.

Het materiaal van Baby Rammelaar Rammelaar Sokjes en Armbandjes Pols en Voetrammelaar Speel en Voetzoeker Sokken Baby Sokjes Pluche bestaat uit Pluche.

Het gewicht van Baby Rammelaar Rammelaar Sokjes en Armbandjes Pols en Voetrammelaar Speel en Voetzoeker Sokken Baby Sokjes Pluche is 0.01 kg.

Baby Rammelaar Rammelaar Sokjes en Armbandjes Pols en Voetrammelaar Speel en Voetzoeker Sokken Baby Sokjes Pluche is speciaal bedoeld voor kinderen van 6-12 maanden, 1 jaar, 2 jaar, 0-6 maanden.

Baby Rammelaar Rammelaar Sokjes en Armbandjes Pols en Voetrammelaar Speel en Voetzoeker Sokken Baby Sokjes Pluche is te koop via deze link. Klik op de link om de prijs te zien.

Bekijk ook ander speelgoed voor 0 tot 6 maanden