Tiamo Collection Knuffelbeer Zittend 25 cm Staand 35 cm

5/5

Het is niet altijd makkelijk om het juiste speelgoed te vinden voor je baby. Er is zoveel speelgoed te koop en je kinderen groeien snel op. Maar wat is er nu voor welke leeftijd? Daarom vind je hier het speelgoed voor baby’s tussen 0 en 6 maanden. Zo vind je op deze pagina Tiamo Collection Knuffelbeer Zittend 25 cm Staand 35 cm. Vergelijk het met ander speelgoed voor 0 tot 6 maanden onderaan de pagina en beslis welke jij koopt voor je zoontje of dochtertje.

Specificaties Tiamo Collection Knuffelbeer Zittend 25 cm Staand 35 cm

Merk

Tiamo Collection

Kleur

Bruin

Materiaal

Pluche

Gewicht

104 g

Leeftijd

2 jaar, 6-12 maanden, 1 jaar, 0-6 maanden, 3 jaar, 4 jaar

Omschrijving van Tiamo Collection Knuffelbeer Zittend 25 cm Staand 35 cm

Deze schattige knuffelbeer uit de Tiamo Collection is de perfecte metgezel voor jouw kleintje. Met zijn zachte vacht en vriendelijke uitstraling is hij onweerstaanbaar om mee te knuffelen. Deze beer is verkrijgbaar in twee maten: een zittende variant van 25 cm en een staande variant van 35 cm. De knuffelbeer is met liefde en zorg gemaakt, speciaal ontworpen voor de allerkleinsten. Met zijn knuffelbaar formaat en zachte vulling is hij ideaal om vast te houden en mee te spelen. Deze Tiamo Collection knuffelbeer is niet alleen een trouwe vriend, maar ook een prachtig decoratief item in de kinderkamer. Naast deze zittende en staande variant, bevat de Tiamo Collection ook een grotere knuffelbeer van 50 cm en zelfs een reusachtige variant van 70 cm. Met deze collectie kun je verschillende maten en uitvoeringen combineren, zodat jouw kleintje altijd kan genieten van het gezelschap van een zachte, knuffelbare beer.

Veelgestelde vragen over Tiamo Collection Knuffelbeer Zittend 25 cm Staand 35 cm

Tiamo Collection Knuffelbeer Zittend 25 cm Staand 35 cm is standaard in het Bruin te verkrijgen. Bekijk de webshop om te zien of er nog andere kleuren beschikbaar zijn.

Het materiaal van Tiamo Collection Knuffelbeer Zittend 25 cm Staand 35 cm bestaat uit Pluche.

Het gewicht van Tiamo Collection Knuffelbeer Zittend 25 cm Staand 35 cm is 104 g.

Tiamo Collection Knuffelbeer Zittend 25 cm Staand 35 cm is speciaal bedoeld voor kinderen van 2 jaar, 6-12 maanden, 1 jaar, 0-6 maanden, 3 jaar, 4 jaar.

Tiamo Collection Knuffelbeer Zittend 25 cm Staand 35 cm is te koop via deze link. Klik op de link om de prijs te zien.

Bekijk ook ander speelgoed voor 0 tot 6 maanden