VTech Dierenvriendjes Draai Wiebel Rupsje Educatief Babyspeelgoed 6 tot 24 Maanden

5/5

Het is niet altijd makkelijk om het juiste speelgoed te vinden voor je baby. Er is zoveel speelgoed te koop en je kinderen groeien snel op. Maar wat is er nu voor welke leeftijd? Daarom vind je hier het speelgoed voor baby’s tussen 0 en 6 maanden. Zo vind je op deze pagina VTech Dierenvriendjes Draai Wiebel Rupsje Educatief Babyspeelgoed 6 tot 24 Maanden. Vergelijk het met ander speelgoed voor 0 tot 6 maanden onderaan de pagina en beslis welke jij koopt voor je zoontje of dochtertje.

Specificaties VTech Dierenvriendjes Draai Wiebel Rupsje Educatief Babyspeelgoed 6 tot 24 Maanden

Merk

VTech

Kleur

Multikleuren

Materiaal

Plastic

Gewicht

0.28 kg

Leeftijd

2 jaar, 6-12 maanden, 1 jaar, 0-6 maanden

Omschrijving van VTech Dierenvriendjes Draai Wiebel Rupsje Educatief Babyspeelgoed 6 tot 24 Maanden

Dit is de VTech Baby Dierenvriendjes Draai & Wiebel Rupsje, een educatief babyspeelgoed geschikt voor kinderen van 6 tot 24 maanden. Met Rollie rups kunnen kinderen zich urenlang vermaken! Door op de knipperende hart-toets te drukken, kunnen ze grappige geluiden, vrolijke zinnetjes, gezongen liedjes en melodietjes horen. Daarnaast stimuleren de kralen en zachte voelsprieten op het rupsje de tastzin van de baby. Het draaien van de verschillende bollen op het lijfje van de rups draagt bij aan de ontwikkeling van de motoriek van het kindje. Het speelgoed is ontworpen met een stevig en duurzaam design, zodat het tegen een stootje kan. Met maar liefst twaalf melodietjes en drie gezongen liedjes biedt dit speelgoed volop afwisseling en plezier. Het VTech Dierenvriendjes Draai & Wiebel Rupsje is niet alleen leuk, maar ook nog eens leerzaam voor jonge kinderen. Ze kunnen spelenderwijs hun zintuigen ontdekken en hun motorische vaardigheden verbeteren. Kortom, een geweldig speelgoed dat perfect is voor de kleintjes!

Veelgestelde vragen over VTech Dierenvriendjes Draai Wiebel Rupsje Educatief Babyspeelgoed 6 tot 24 Maanden

VTech Dierenvriendjes Draai Wiebel Rupsje Educatief Babyspeelgoed 6 tot 24 Maanden is standaard in het Multikleuren te verkrijgen. Bekijk de webshop om te zien of er nog andere kleuren beschikbaar zijn.

Het materiaal van VTech Dierenvriendjes Draai Wiebel Rupsje Educatief Babyspeelgoed 6 tot 24 Maanden bestaat uit Plastic.

Het gewicht van VTech Dierenvriendjes Draai Wiebel Rupsje Educatief Babyspeelgoed 6 tot 24 Maanden is 0.28 kg.

VTech Dierenvriendjes Draai Wiebel Rupsje Educatief Babyspeelgoed 6 tot 24 Maanden is speciaal bedoeld voor kinderen van 2 jaar, 6-12 maanden, 1 jaar, 0-6 maanden.

VTech Dierenvriendjes Draai Wiebel Rupsje Educatief Babyspeelgoed 6 tot 24 Maanden is te koop via deze link. Klik op de link om de prijs te zien.

Bekijk ook ander speelgoed voor 0 tot 6 maanden