JUMPYTOYS BABY BLOKKEN SILICONEN BLOKKEN SET 12 STUKS DIEREN/FIGUREN/CIJFERS BABYSPEELGOED ONTWIKKELING VAN JE KIND

5/5

Het is niet altijd makkelijk om het juiste speelgoed te vinden voor je baby. Er is zoveel speelgoed te koop en je kinderen groeien snel op. Maar wat is er nu voor welke leeftijd? Daarom vind je hier het speelgoed voor baby’s tussen 0 en 6 maanden. Zo vind je op deze pagina JUMPYTOYS BABY BLOKKEN SILICONEN BLOKKEN SET 12 STUKS DIEREN/FIGUREN/CIJFERS BABYSPEELGOED ONTWIKKELING VAN JE KIND. Vergelijk het met ander speelgoed voor 0 tot 6 maanden onderaan de pagina en beslis welke jij koopt voor je zoontje of dochtertje.

Specificaties JUMPYTOYS BABY BLOKKEN SILICONEN BLOKKEN SET 12 STUKS DIEREN/FIGUREN/CIJFERS BABYSPEELGOED ONTWIKKELING VAN JE KIND

Merk

Jumpytoys

Kleur

Standaard 12 stuks

Materiaal

Siliconen

Gewicht

0.35 kg

Leeftijd

2 jaar, 6-12 maanden, 1 jaar, 0-6 maanden

Omschrijving van JUMPYTOYS BABY BLOKKEN SILICONEN BLOKKEN SET 12 STUKS DIEREN/FIGUREN/CIJFERS BABYSPEELGOED ONTWIKKELING VAN JE KIND

Onze Jumpytoys babyblokken zijn speciaal ontworpen om je kleintje eindeloos speelplezier te bezorgen! Deze set van 12 blokken is gemaakt van hoogwaardig siliconen materiaal en is volledig vrij van schadelijke stoffen zoals BPA. Met deze blokkenset kan je kind op een speelse en educatieve manier zijn motoriek verder ontwikkelen. Ze kunnen de blokken stapelen en zo prachtige torens bouwen, de verschillende dieren en letters herkennen, of zelfs de blokken gebruiken als bijtring tijdens het doorkomen van de tandjes. De mogelijkheden zijn eindeloos en zorgen voor urenlang vermaak en ontwikkeling van je kind. Deze Jumpytoys blokkenset is niet alleen leuk, maar ook veilig en duurzaam. Het zachte siliconen materiaal is gemakkelijk schoon te maken en bestand tegen bijten en knijpen. Bovendien zijn de blokken kleurrijk en aantrekkelijk, waardoor ze de aandacht van je kleintje zullen trekken. Kortom, deze blokkenset is het perfecte speelgoed voor de ontwikkeling en het plezier van je kind!

Veelgestelde vragen over JUMPYTOYS BABY BLOKKEN SILICONEN BLOKKEN SET 12 STUKS DIEREN/FIGUREN/CIJFERS BABYSPEELGOED ONTWIKKELING VAN JE KIND

JUMPYTOYS BABY BLOKKEN SILICONEN BLOKKEN SET 12 STUKS DIEREN/FIGUREN/CIJFERS BABYSPEELGOED ONTWIKKELING VAN JE KIND is standaard in het Standaard 12 stuks te verkrijgen. Bekijk de webshop om te zien of er nog andere kleuren beschikbaar zijn.

Het materiaal van JUMPYTOYS BABY BLOKKEN SILICONEN BLOKKEN SET 12 STUKS DIEREN/FIGUREN/CIJFERS BABYSPEELGOED ONTWIKKELING VAN JE KIND bestaat uit Siliconen.

Het gewicht van JUMPYTOYS BABY BLOKKEN SILICONEN BLOKKEN SET 12 STUKS DIEREN/FIGUREN/CIJFERS BABYSPEELGOED ONTWIKKELING VAN JE KIND is 0.35 kg.

JUMPYTOYS BABY BLOKKEN SILICONEN BLOKKEN SET 12 STUKS DIEREN/FIGUREN/CIJFERS BABYSPEELGOED ONTWIKKELING VAN JE KIND is speciaal bedoeld voor kinderen van 2 jaar, 6-12 maanden, 1 jaar, 0-6 maanden.

JUMPYTOYS BABY BLOKKEN SILICONEN BLOKKEN SET 12 STUKS DIEREN/FIGUREN/CIJFERS BABYSPEELGOED ONTWIKKELING VAN JE KIND is te koop via deze link. Klik op de link om de prijs te zien.

Bekijk ook ander speelgoed voor 0 tot 6 maanden