VTech Toet Toet Auto's Ted Terreinwagen Interactief Speelgoed met Geluidseffecten Liedjes 1 tot 5 Jaar

5/5

Het is niet altijd makkelijk om het juiste speelgoed te vinden voor je baby. Er is zoveel speelgoed te koop en je kinderen groeien snel op. Maar wat is er nu voor welke leeftijd? Daarom vind je hier het speelgoed voor baby’s tussen 0 en 6 maanden. Zo vind je op deze pagina VTech Toet Toet Auto's Ted Terreinwagen Interactief Speelgoed met Geluidseffecten Liedjes 1 tot 5 Jaar. Vergelijk het met ander speelgoed voor 0 tot 6 maanden onderaan de pagina en beslis welke jij koopt voor je zoontje of dochtertje.

Specificaties VTech Toet Toet Auto's Ted Terreinwagen Interactief Speelgoed met Geluidseffecten Liedjes 1 tot 5 Jaar

Merk

VTech

Kleur

multi

Materiaal

Kunststof

Gewicht

0.19 kg

Leeftijd

3 jaar, 2 jaar, 4 jaar, 6-12 maanden, 1 jaar, 5-6 jaar, 0-6 maanden

Omschrijving van VTech Toet Toet Auto's Ted Terreinwagen Interactief Speelgoed met Geluidseffecten Liedjes 1 tot 5 Jaar

VTech Toet Toet Auto's Ted Terreinwagen is een interactief speelgoed voor kinderen van 1 tot 5 jaar oud. Dit speelgoed is een must-have voor alle verzamelaars van de Toet Toet Auto's collectie! Ted Terreinwagen heeft een knipperende gezichtstoets en maakt realistische geluiden. Druk op de actietoets om de schijnwerpers te bewegen en grappige geluidjes te horen. Wat dit speelgoed echt bijzonder maakt, is de magische sensorherkenning. Wanneer de magische sensor wordt geactiveerd, komen er grappige zinnetjes, vrolijke liedjes en melodietjes tevoorschijn. Kinderen zullen zich urenlang vermaken met de 6 melodietjes en 3 gezongen liedjes die in het Nederlands worden gesproken. De Ted Terreinwagen is ontworpen met een stevig en duurzaam design. Het speelgoed is voorzien van een aan-uit schakelaar en heeft een automatische uitschakelfunctie. Dit zorgt ervoor dat de batterijen langer meegaan. Met dit interactieve speelgoed kunnen kinderen de hoge zandduinen verkennen en avonturen beleven.

Veelgestelde vragen over VTech Toet Toet Auto's Ted Terreinwagen Interactief Speelgoed met Geluidseffecten Liedjes 1 tot 5 Jaar

VTech Toet Toet Auto's Ted Terreinwagen Interactief Speelgoed met Geluidseffecten Liedjes 1 tot 5 Jaar is standaard in het multi te verkrijgen. Bekijk de webshop om te zien of er nog andere kleuren beschikbaar zijn.

Het materiaal van VTech Toet Toet Auto's Ted Terreinwagen Interactief Speelgoed met Geluidseffecten Liedjes 1 tot 5 Jaar bestaat uit Kunststof.

Het gewicht van VTech Toet Toet Auto's Ted Terreinwagen Interactief Speelgoed met Geluidseffecten Liedjes 1 tot 5 Jaar is 0.19 kg.

VTech Toet Toet Auto's Ted Terreinwagen Interactief Speelgoed met Geluidseffecten Liedjes 1 tot 5 Jaar is speciaal bedoeld voor kinderen van 3 jaar, 2 jaar, 4 jaar, 6-12 maanden, 1 jaar, 5-6 jaar, 0-6 maanden.

VTech Toet Toet Auto's Ted Terreinwagen Interactief Speelgoed met Geluidseffecten Liedjes 1 tot 5 Jaar is te koop via deze link. Klik op de link om de prijs te zien.

Bekijk ook ander speelgoed voor 0 tot 6 maanden