Little Dutch Blokkentrein FSC Ocean

5/5

Het is niet altijd makkelijk om het juiste speelgoed te vinden voor je baby. Er is zoveel speelgoed te koop en je kinderen groeien snel op. Maar wat is er nu voor welke leeftijd? Daarom vind je hier het speelgoed voor baby’s tussen 0 en 6 maanden. Zo vind je op deze pagina Little Dutch Blokkentrein FSC Ocean. Vergelijk het met ander speelgoed voor 0 tot 6 maanden onderaan de pagina en beslis welke jij koopt voor je zoontje of dochtertje.

Specificaties Little Dutch Blokkentrein FSC Ocean

Merk

Little Dutch

Kleur

Ocean

Materiaal

Hout

Gewicht

1.31 kg

Leeftijd

3 jaar, 4 jaar, 5-6 jaar, 7-8 jaar, 2 jaar, 9-12 jaar, 6-12 maanden, 1 jaar, 0-6 maanden

Omschrijving van Little Dutch Blokkentrein FSC Ocean

De prachtige houten Blokkentrein FSC Ocean van Little Dutch is een must-have voor alle kleintjes. Deze trein is niet alleen voorzien van leuke patronen en cijfers, maar ook van nieuwe details die de verbeelding van je kind stimuleren. Met de blokken in verschillende vormen en frisse, moderne kleuren kan je kleintje steeds weer nieuwe wagons creëren. De Blokkentrein FSC Ocean bestaat uit maar liefst 17 delen en heeft een indrukwekkende lengte van ongeveer 45 cm. Hierdoor is dit speelgoed niet alleen leuk om mee te spelen, maar ook een schitterende accessoire voor in de baby- of kinderkamer. De duurzame materialen van FSC-gecertificeerd hout zorgen ervoor dat je kind veilig en verantwoord kan spelen. Deze Blokkentrein FSC Ocean van Little Dutch is het perfecte cadeau voor elke gelegenheid. Of het nu gaat om verjaardagen, feestdagen of zomaar een verrassing, deze trein zal zeker zorgen voor urenlang speelplezier en creativiteit. Ontdek de magie van deze prachtige trein en laat de verbeelding van je kind de vrije loop!

Veelgestelde vragen over Little Dutch Blokkentrein FSC Ocean

Little Dutch Blokkentrein FSC Ocean is standaard in het Ocean te verkrijgen. Bekijk de webshop om te zien of er nog andere kleuren beschikbaar zijn.

Het materiaal van Little Dutch Blokkentrein FSC Ocean bestaat uit Hout.

Het gewicht van Little Dutch Blokkentrein FSC Ocean is 1.31 kg.

Little Dutch Blokkentrein FSC Ocean is speciaal bedoeld voor kinderen van 3 jaar, 4 jaar, 5-6 jaar, 7-8 jaar, 2 jaar, 9-12 jaar, 6-12 maanden, 1 jaar, 0-6 maanden.

Little Dutch Blokkentrein FSC Ocean is te koop via deze link. Klik op de link om de prijs te zien.

Bekijk ook ander speelgoed voor 0 tot 6 maanden