Little Dutch rammelaar bloem Flowers Butterflies

5/5

Het is niet altijd makkelijk om het juiste speelgoed te vinden voor je baby. Er is zoveel speelgoed te koop en je kinderen groeien snel op. Maar wat is er nu voor welke leeftijd? Daarom vind je hier het speelgoed voor baby’s tussen 0 en 6 maanden. Zo vind je op deze pagina Little Dutch rammelaar bloem Flowers Butterflies. Vergelijk het met ander speelgoed voor 0 tot 6 maanden onderaan de pagina en beslis welke jij koopt voor je zoontje of dochtertje.

Specificaties Little Dutch rammelaar bloem Flowers Butterflies

Merk

Little Dutch

Kleur

Roze | Groen

Materiaal

Kunststof, Pluche, Hout

Gewicht

0.07 kg

Leeftijd

6-12 maanden, 1 jaar, 2 jaar, 0-6 maanden, 3 jaar, 4 jaar, 5-6 jaar

Omschrijving van Little Dutch rammelaar bloem Flowers Butterflies

De Little Dutch rammelaar bloem uit de Flowers & Butterflies collectie is een prachtig stuk babyspeelgoed dat de zintuigen van je kleintje zal stimuleren. Deze schattige rammelaar heeft de vorm van een betoverende roze bloem en is een waar genot om naar te kijken en mee te spelen. De rammelaar is gedecoreerd met prachtige geïllustreerde labels, zachte corduroy-blaadjes en kleurrijke touwknoopjes. Deze versieringen zorgen niet alleen voor een visueel spektakel, maar nodigen ook uit tot het ontdekken van verschillende texturen. Je baby kan de labels voelen, de blaadjes vasthouden en de knoopjes losmaken. Naast het prikkelen van de zintuigen, helpt de rammelaar ook bij de ontwikkeling van de hand-oogcoördinatie. Terwijl je kleintje speelt en de rammelaar vastgrijpt, zal het speeltje een leuk ratelend geluid maken. Dit geluid zal je baby aansporen om verder te spelen en te ontdekken. De Little Dutch rammelaar bloem is een perfect cadeau voor elke baby. Het combineert speelsheid met esthetiek en is gemaakt van hoogwaardige materialen die veilig zijn voor je kleintje. Laat je baby groeien en bloeien met deze prachtige rammelaar!

Veelgestelde vragen over Little Dutch rammelaar bloem Flowers Butterflies

Little Dutch rammelaar bloem Flowers Butterflies is standaard in het Roze | Groen te verkrijgen. Bekijk de webshop om te zien of er nog andere kleuren beschikbaar zijn.

Het materiaal van Little Dutch rammelaar bloem Flowers Butterflies bestaat uit Kunststof, Pluche, Hout.

Het gewicht van Little Dutch rammelaar bloem Flowers Butterflies is 0.07 kg.

Little Dutch rammelaar bloem Flowers Butterflies is speciaal bedoeld voor kinderen van 6-12 maanden, 1 jaar, 2 jaar, 0-6 maanden, 3 jaar, 4 jaar, 5-6 jaar.

Little Dutch rammelaar bloem Flowers Butterflies is te koop via deze link. Klik op de link om de prijs te zien.

Bekijk ook ander speelgoed voor 0 tot 6 maanden