K IKIDO Speelmat Baby Kinderen-Kruipmat Foam Speelkleed Dubbelzijdig Speelkleed Opvouwbaar en Waterafstotend Anti-slip

5/5

Het is niet altijd makkelijk om het juiste speelgoed te vinden voor je baby. Er is zoveel speelgoed te koop en je kinderen groeien snel op. Maar wat is er nu voor welke leeftijd? Daarom vind je hier het speelgoed voor baby’s tussen 0 en 6 maanden. Zo vind je op deze pagina K IKIDO Speelmat Baby Kinderen-Kruipmat Foam Speelkleed Dubbelzijdig Speelkleed Opvouwbaar en Waterafstotend Anti-slip. Vergelijk het met ander speelgoed voor 0 tot 6 maanden onderaan de pagina en beslis welke jij koopt voor je zoontje of dochtertje.

Specificaties K IKIDO Speelmat Baby Kinderen-Kruipmat Foam Speelkleed Dubbelzijdig Speelkleed Opvouwbaar en Waterafstotend Anti-slip

Merk

Kleur

bear

Materiaal

Foam

Gewicht

2.50 kg

Leeftijd

3 jaar, 6-12 maanden, 1 jaar, 4 jaar, 2 jaar, 5-6 jaar, 0-6 maanden, 7-8 jaar, 9-12 jaar, 13 jaar en ouder

Omschrijving van K IKIDO Speelmat Baby Kinderen-Kruipmat Foam Speelkleed Dubbelzijdig Speelkleed Opvouwbaar en Waterafstotend Anti-slip

De K IKIDO Speelmat is een absolute must-have voor ouders van baby's en kinderen. Deze speelmat is gemaakt van hoogwaardig schuim, waardoor het zacht en comfortabel is voor je kleintje om op te spelen en te kruipen. Het dubbelzijdige ontwerp biedt twee verschillende speelervaringen, zodat je kind nooit verveeld raakt. Deze speelmat is niet alleen leuk, maar ook praktisch. Hij is opvouwbaar, waardoor je hem gemakkelijk kunt opbergen of meenemen als je op reis gaat. Daarnaast is de speelmat waterafstotend, waardoor je je geen zorgen hoeft te maken over morsen of ongelukjes. De anti-slip eigenschap zorgt ervoor dat de mat stevig op zijn plaats blijft liggen, zelfs als je kleintje druk aan het spelen is. Om ervoor te zorgen dat de speelmat schoon en hygiënisch blijft, wordt aanbevolen om hem de eerste keer af te vegen met warm water. Daarna kun je hem eenvoudig schoonmaken met een vochtige doek of een mild reinigingsmiddel. De K IKIDO Speelmat is niet alleen een veilige en comfortabele speelplek voor je baby of kind, maar ook een stijlvolle toevoeging aan je interieur.

Veelgestelde vragen over K IKIDO Speelmat Baby Kinderen-Kruipmat Foam Speelkleed Dubbelzijdig Speelkleed Opvouwbaar en Waterafstotend Anti-slip

K IKIDO Speelmat Baby Kinderen-Kruipmat Foam Speelkleed Dubbelzijdig Speelkleed Opvouwbaar en Waterafstotend Anti-slip is standaard in het bear te verkrijgen. Bekijk de webshop om te zien of er nog andere kleuren beschikbaar zijn.

Het materiaal van K IKIDO Speelmat Baby Kinderen-Kruipmat Foam Speelkleed Dubbelzijdig Speelkleed Opvouwbaar en Waterafstotend Anti-slip bestaat uit Foam.

Het gewicht van K IKIDO Speelmat Baby Kinderen-Kruipmat Foam Speelkleed Dubbelzijdig Speelkleed Opvouwbaar en Waterafstotend Anti-slip is 2.50 kg.

K IKIDO Speelmat Baby Kinderen-Kruipmat Foam Speelkleed Dubbelzijdig Speelkleed Opvouwbaar en Waterafstotend Anti-slip is speciaal bedoeld voor kinderen van 3 jaar, 6-12 maanden, 1 jaar, 4 jaar, 2 jaar, 5-6 jaar, 0-6 maanden, 7-8 jaar, 9-12 jaar, 13 jaar en ouder.

K IKIDO Speelmat Baby Kinderen-Kruipmat Foam Speelkleed Dubbelzijdig Speelkleed Opvouwbaar en Waterafstotend Anti-slip is te koop via deze link. Klik op de link om de prijs te zien.

Bekijk ook ander speelgoed voor 0 tot 6 maanden