Little Dutch Knuffeldoekje Little Goose

5/5

Het is niet altijd makkelijk om het juiste speelgoed te vinden voor je baby. Er is zoveel speelgoed te koop en je kinderen groeien snel op. Maar wat is er nu voor welke leeftijd? Daarom vind je hier het speelgoed voor baby’s tussen 0 en 6 maanden. Zo vind je op deze pagina Little Dutch Knuffeldoekje Little Goose. Vergelijk het met ander speelgoed voor 0 tot 6 maanden onderaan de pagina en beslis welke jij koopt voor je zoontje of dochtertje.

Specificaties Little Dutch Knuffeldoekje Little Goose

Merk

Little Dutch

Kleur

naturel

Materiaal

Polyester

Gewicht

0.09 kg

Leeftijd

6-12 maanden, 1 jaar, 0-6 maanden, 2 jaar, 3 jaar, 4 jaar, 5-6 jaar

Omschrijving van Little Dutch Knuffeldoekje Little Goose

Het Little Dutch Knuffeldoekje Little Goose is een schattig en lief knuffeldoekje voor je kleintje. Het doekje is voorzien van een vrolijke en knuffelbare gans die je kindje gezelschap houdt tijdens het spelen en slapen. Dit knuffeldoekje is niet alleen schattig, maar ook stimulerend voor de zintuigen van je kindje. Het is namelijk voorzien van verschillende knopen die je kindje kan voelen en ontdekken. Dit draagt bij aan de ontwikkeling van de tastzin en helpt je kindje de wereld om zich heen te verkennen. Het Little Dutch Knuffeldoekje Little Goose is gemaakt van zachte en hoogwaardige materialen, waardoor het heerlijk aanvoelt en veilig is voor je kindje om mee te spelen en te knuffelen. Het formaat is perfect voor kleine handjes en het doekje is gemakkelijk vast te houden. Een geweldig cadeau voor je eigen kleintje of als kraamcadeau voor een vriend of familielid. Laat je kindje genieten van het knuffelen en ontdekken met dit schattige en stimulerende knuffeldoekje.

Veelgestelde vragen over Little Dutch Knuffeldoekje Little Goose

Little Dutch Knuffeldoekje Little Goose is standaard in het naturel te verkrijgen. Bekijk de webshop om te zien of er nog andere kleuren beschikbaar zijn.

Het materiaal van Little Dutch Knuffeldoekje Little Goose bestaat uit Polyester.

Het gewicht van Little Dutch Knuffeldoekje Little Goose is 0.09 kg.

Little Dutch Knuffeldoekje Little Goose is speciaal bedoeld voor kinderen van 6-12 maanden, 1 jaar, 0-6 maanden, 2 jaar, 3 jaar, 4 jaar, 5-6 jaar.

Little Dutch Knuffeldoekje Little Goose is te koop via deze link. Klik op de link om de prijs te zien.

Bekijk ook ander speelgoed voor 0 tot 6 maanden