Montessori UFO siliconen trekspeeltje voor baby's Hoge Kwaliteit Educatief Speelgoed Baby Speelgoed Tandjes

5/5

Het is niet altijd makkelijk om het juiste speelgoed te vinden voor je baby. Er is zoveel speelgoed te koop en je kinderen groeien snel op. Maar wat is er nu voor welke leeftijd? Daarom vind je hier het speelgoed voor baby’s tussen 0 en 6 maanden. Zo vind je op deze pagina Montessori UFO siliconen trekspeeltje voor baby's Hoge Kwaliteit Educatief Speelgoed Baby Speelgoed Tandjes. Vergelijk het met ander speelgoed voor 0 tot 6 maanden onderaan de pagina en beslis welke jij koopt voor je zoontje of dochtertje.

Specificaties Montessori UFO siliconen trekspeeltje voor baby's Hoge Kwaliteit Educatief Speelgoed Baby Speelgoed Tandjes

Merk

Merkloos / Sans marque

Kleur

Veelkleurig

Materiaal

ABS

Gewicht

0.21 kg

Leeftijd

3 jaar, 2 jaar, 6-12 maanden, 1 jaar, 0-6 maanden

Omschrijving van Montessori UFO siliconen trekspeeltje voor baby's Hoge Kwaliteit Educatief Speelgoed Baby Speelgoed Tandjes

Dit Montessori UFO siliconen trekspeeltje voor baby's is niet alleen een leuk speeltje, maar ook een educatief hulpmiddel om de zintuigen van je kleintje te ontwikkelen. Het kleurrijke en veelzijdige ontwerp is speciaal gemaakt om hun nieuwsgierigheid te prikkelen en hun motorische vaardigheden te verbeteren. Het push-pull-leerspeelgoed is gemaakt van hoogwaardig siliconen materiaal dat veilig is voor je baby om op te kauwen tijdens het tandjes krijgen. De verschillende texturen en kleuren van het speelgoed helpen bij de ontwikkeling van hun gezichts- en hoorvermogen. Terwijl ze genieten van speelse avonturen, zullen ze ook leren over oorzaak en gevolg, omdat ze leren hoe ze het speeltje kunnen duwen en trekken om beweging te creëren. Dit speelgoed is niet alleen leuk en educatief, maar ook gemakkelijk schoon te maken. Het siliconen materiaal is afwasbaar en kan worden gedesinfecteerd, waardoor het perfect is voor baby's die alles in hun mond stoppen. Met dit Montessori UFO siliconen trekspeeltje geef je je baby een geweldige start in hun ontwikkeling en zorg je voor urenlang speelplezier.

Veelgestelde vragen over Montessori UFO siliconen trekspeeltje voor baby's Hoge Kwaliteit Educatief Speelgoed Baby Speelgoed Tandjes

Montessori UFO siliconen trekspeeltje voor baby's Hoge Kwaliteit Educatief Speelgoed Baby Speelgoed Tandjes is standaard in het Veelkleurig te verkrijgen. Bekijk de webshop om te zien of er nog andere kleuren beschikbaar zijn.

Het materiaal van Montessori UFO siliconen trekspeeltje voor baby's Hoge Kwaliteit Educatief Speelgoed Baby Speelgoed Tandjes bestaat uit ABS.

Het gewicht van Montessori UFO siliconen trekspeeltje voor baby's Hoge Kwaliteit Educatief Speelgoed Baby Speelgoed Tandjes is 0.21 kg.

Montessori UFO siliconen trekspeeltje voor baby's Hoge Kwaliteit Educatief Speelgoed Baby Speelgoed Tandjes is speciaal bedoeld voor kinderen van 3 jaar, 2 jaar, 6-12 maanden, 1 jaar, 0-6 maanden.

Montessori UFO siliconen trekspeeltje voor baby's Hoge Kwaliteit Educatief Speelgoed Baby Speelgoed Tandjes is te koop via deze link. Klik op de link om de prijs te zien.

Bekijk ook ander speelgoed voor 0 tot 6 maanden