Knuffel Little Goose 18 cm Little Dutch

5/5

Het is niet altijd makkelijk om het juiste speelgoed te vinden voor je baby. Er is zoveel speelgoed te koop en je kinderen groeien snel op. Maar wat is er nu voor welke leeftijd? Daarom vind je hier het speelgoed voor baby’s tussen 0 en 6 maanden. Zo vind je op deze pagina Knuffel Little Goose 18 cm Little Dutch. Vergelijk het met ander speelgoed voor 0 tot 6 maanden onderaan de pagina en beslis welke jij koopt voor je zoontje of dochtertje.

Specificaties Knuffel Little Goose 18 cm Little Dutch

Merk

Little Dutch

Kleur

Wit

Materiaal

Polyester

Gewicht

74 g

Leeftijd

2 jaar, 6-12 maanden, 1 jaar, 0-6 maanden, 3 jaar, 4 jaar, 5-6 jaar

Omschrijving van Knuffel Little Goose 18 cm Little Dutch

De Knuffel Little Goose van Little Dutch is een schattig en zacht speelgoed dat perfect is voor kleine knuffelmomenten. Met een hoogte van ongeveer 18 cm, is deze knuffel gans de ideale metgezel voor je kindje. Het zachte materiaal maakt het heerlijk om mee te knuffelen en te spelen. Deze knuffel is niet alleen een leuke toevoeging aan de kinderkamer, maar ook een bron van comfort en gezelschap voor je kleintje. De details van deze schattige gans zijn met zorg ontworpen, waardoor hij er levensecht uitziet. Je kind zal dol zijn op de zachte textuur en het knuffelbare formaat van deze Little Goose. Met deze knuffel gans wordt knuffeltijd een moment van warmte en gezelligheid. Het is de perfecte metgezel voor avonturen in de verbeelding van je kind en biedt troost in moeilijke momenten. Geef je kind het cadeau van vriendschap met de Knuffel Little Goose van Little Dutch.

Veelgestelde vragen over Knuffel Little Goose 18 cm Little Dutch

Knuffel Little Goose 18 cm Little Dutch is standaard in het Wit te verkrijgen. Bekijk de webshop om te zien of er nog andere kleuren beschikbaar zijn.

Het materiaal van Knuffel Little Goose 18 cm Little Dutch bestaat uit Polyester.

Het gewicht van Knuffel Little Goose 18 cm Little Dutch is 74 g.

Knuffel Little Goose 18 cm Little Dutch is speciaal bedoeld voor kinderen van 2 jaar, 6-12 maanden, 1 jaar, 0-6 maanden, 3 jaar, 4 jaar, 5-6 jaar.

Knuffel Little Goose 18 cm Little Dutch is te koop via deze link. Klik op de link om de prijs te zien.

Bekijk ook ander speelgoed voor 0 tot 6 maanden