Sophie de giraf Bijtspeeltje in witte geschenkdoos

5/5

Het is niet altijd makkelijk om het juiste speelgoed te vinden voor je baby. Er is zoveel speelgoed te koop en je kinderen groeien snel op. Maar wat is er nu voor welke leeftijd? Daarom vind je hier het speelgoed voor baby’s tussen 0 en 6 maanden. Zo vind je op deze pagina Sophie de giraf Bijtspeeltje in witte geschenkdoos. Vergelijk het met ander speelgoed voor 0 tot 6 maanden onderaan de pagina en beslis welke jij koopt voor je zoontje of dochtertje.

Specificaties Sophie de giraf Bijtspeeltje in witte geschenkdoos

Merk

Sophie de Giraf

Kleur

Wit | beige

Materiaal

Rubber

Gewicht

0.11 kg

Leeftijd

6-12 maanden, 1 jaar, 0-6 maanden, 2 jaar, 3 jaar, 4 jaar, 5-6 jaar

Omschrijving van Sophie de giraf Bijtspeeltje in witte geschenkdoos

Sophie de giraf Bijtspeeltje in witte geschenkdoos is een tijdloos en geliefd speeltje voor baby's. Deze bijtspeeltje is al meer dan 60 jaar onveranderd gebleven en blijft de 5 zintuigen van baby's stimuleren. Het is geen verrassing dat miljoenen baby's over de hele wereld dol zijn op Sophie de giraf. Dit bijtspeeltje wordt met de hand gemaakt in Frankrijk en is gemaakt van 100% natuurlijk rubber afkomstig van de Hevea boom. Het is ook bewerkt met verf die veilig is voor voedsel, waardoor het vrij is van schadelijke stoffen zoals PVC, Phthalaten, BPA en andere weekmakers. Sophie de giraf is dus niet alleen een veilig speeltje, maar ook duurzaam. Met een lengte van ongeveer 18 cm is Sophie de giraf perfect voor kleine handjes om vast te pakken aan haar lange nek of benen. Haar vlekjes en lieve glimlach trekken de aandacht van de baby en zorgen ervoor dat ze haar gemakkelijk herkent. Bovendien heeft Sophie de giraf een bijzondere geur, dankzij het natuurrubber, waardoor de baby haar gemakkelijk kan herkennen tussen alle andere speeltjes. Sophie de giraf is een absolute superster en heeft al vele prestigieuze awards gewonnen.

Veelgestelde vragen over Sophie de giraf Bijtspeeltje in witte geschenkdoos

Sophie de giraf Bijtspeeltje in witte geschenkdoos is standaard in het Wit | beige te verkrijgen. Bekijk de webshop om te zien of er nog andere kleuren beschikbaar zijn.

Het materiaal van Sophie de giraf Bijtspeeltje in witte geschenkdoos bestaat uit Rubber.

Het gewicht van Sophie de giraf Bijtspeeltje in witte geschenkdoos is 0.11 kg.

Sophie de giraf Bijtspeeltje in witte geschenkdoos is speciaal bedoeld voor kinderen van 6-12 maanden, 1 jaar, 0-6 maanden, 2 jaar, 3 jaar, 4 jaar, 5-6 jaar.

Sophie de giraf Bijtspeeltje in witte geschenkdoos is te koop via deze link. Klik op de link om de prijs te zien.

Bekijk ook ander speelgoed voor 0 tot 6 maanden