Buggyboekje Sailors Bay Little Dutch

5/5

Het is niet altijd makkelijk om het juiste speelgoed te vinden voor je baby. Er is zoveel speelgoed te koop en je kinderen groeien snel op. Maar wat is er nu voor welke leeftijd? Daarom vind je hier het speelgoed voor baby’s tussen 0 en 6 maanden. Zo vind je op deze pagina Buggyboekje Sailors Bay Little Dutch. Vergelijk het met ander speelgoed voor 0 tot 6 maanden onderaan de pagina en beslis welke jij koopt voor je zoontje of dochtertje.

Specificaties Buggyboekje Sailors Bay Little Dutch

Merk

Little Dutch

Kleur

LD8619

Materiaal

Textiel

Gewicht

0.08 kg

Leeftijd

6-12 maanden, 2 jaar, 1 jaar, 0-6 maanden

Omschrijving van Buggyboekje Sailors Bay Little Dutch

Laat je kindje veel plezier beleven aan het ontdekken van verschillende materialen en activiteiten met het buggyboekje Sailors Bay van Little Dutch. Dit schattige babyboekje is een ware bron van vermaak! Het boekje is niet alleen kleurrijk en aantrekkelijk, maar het knispert ook wanneer je kindje erin knijpt. Daarnaast bevat het een leuke knijptoeter en een spiegel, waardoor het de zintuigen van je kleintje prikkelt en de hand-oogcoördinatie bevordert. Dit buggyboekje is niet alleen leuk, maar ook praktisch. Je bevestigt het namelijk eenvoudig aan de buggy, zodat je het overal mee naartoe kunt nemen. Of je nu een wandeling maakt in het park, boodschappen doet of op bezoek gaat bij vrienden, je kindje zal altijd iets hebben om zich mee te vermaken. Het buggyboekje Sailors Bay is gemaakt van hoogwaardige materialen en is ontworpen met oog voor detail. Het is niet alleen een geweldig cadeau voor je eigen kindje, maar ook een perfect kraamcadeau voor vrienden of familie. Laat je kindje genieten van het ontdekken en spelen met dit schattige buggyboekje Sailors Bay van Little Dutch!

Veelgestelde vragen over Buggyboekje Sailors Bay Little Dutch

Buggyboekje Sailors Bay Little Dutch is standaard in het LD8619 te verkrijgen. Bekijk de webshop om te zien of er nog andere kleuren beschikbaar zijn.

Het materiaal van Buggyboekje Sailors Bay Little Dutch bestaat uit Textiel.

Het gewicht van Buggyboekje Sailors Bay Little Dutch is 0.08 kg.

Buggyboekje Sailors Bay Little Dutch is speciaal bedoeld voor kinderen van 6-12 maanden, 2 jaar, 1 jaar, 0-6 maanden.

Buggyboekje Sailors Bay Little Dutch is te koop via deze link. Klik op de link om de prijs te zien.

Bekijk ook ander speelgoed voor 0 tot 6 maanden