Smoby Little Smoby Baby Bath Time Badspeelgoed babybadzitje met tablet uitgerust met speelse activiteiten: 1

5/5

Het is niet altijd makkelijk om het juiste speelgoed te vinden voor je baby. Er is zoveel speelgoed te koop en je kinderen groeien snel op. Maar wat is er nu voor welke leeftijd? Daarom vind je hier het speelgoed voor baby’s tussen 0 en 6 maanden. Zo vind je op deze pagina Smoby Little Smoby Baby Bath Time Badspeelgoed babybadzitje met tablet uitgerust met speelse activiteiten: 1. Vergelijk het met ander speelgoed voor 0 tot 6 maanden onderaan de pagina en beslis welke jij koopt voor je zoontje of dochtertje.

Specificaties Smoby Little Smoby Baby Bath Time Badspeelgoed babybadzitje met tablet uitgerust met speelse activiteiten: 1

Merk

SMOBY

Kleur

Groen

Materiaal

Kunststof

Gewicht

1.88 kg

Leeftijd

3 jaar, 2 jaar, 6-12 maanden, 1 jaar, 0-6 maanden

Omschrijving van Smoby Little Smoby Baby Bath Time Badspeelgoed babybadzitje met tablet uitgerust met speelse activiteiten: 1

Maak badtijd leuk met het Little Smoby babybadzitje! Dit badspeelgoed is speciaal ontworpen voor baby's vanaf 6 maanden. Het zitje zorgt ervoor dat je baby comfortabel kan zitten terwijl je hem veilig kunt wassen en hij tegelijkertijd heerlijk in het water kan spelen! Het zitje kan eenvoudig worden bevestigd op een glad oppervlak met behulp van de meegeleverde zuignappen. Het Little Smoby babybadzitje is uitgerust met een tablet die verschillende speelse en grappige activiteiten bevat. Je baby zal dol zijn op de interactieve elementen, zoals de walvissproeier, het schoepenrad, de waterbloem en de beker. Deze activiteiten stimuleren de nieuwsgierigheid en coördinatie van je baby, terwijl jij hem nauwlettend in de gaten kunt houden. Wanneer het badtijd is afgelopen, kun je je baby gemakkelijk uit het zitje halen dankzij het dubbele actieknopsysteem waarmee de plank kan schuiven. Het zitje kan vervolgens eenvoudig uit het bad worden verwijderd met behulp van het ontgrendelsysteem met zuignap. Dit gebruiksvriendelijke babybadzitje zal al snel een onmisbaar onderdeel worden van je dagelijkse routine! Het Little Smoby babybadzitje is gemaakt in Frankrijk en geschikt voor baby's vanaf 6 maanden.

Veelgestelde vragen over Smoby Little Smoby Baby Bath Time Badspeelgoed babybadzitje met tablet uitgerust met speelse activiteiten: 1

Smoby Little Smoby Baby Bath Time Badspeelgoed babybadzitje met tablet uitgerust met speelse activiteiten: 1 is standaard in het Groen te verkrijgen. Bekijk de webshop om te zien of er nog andere kleuren beschikbaar zijn.

Het materiaal van Smoby Little Smoby Baby Bath Time Badspeelgoed babybadzitje met tablet uitgerust met speelse activiteiten: 1 bestaat uit Kunststof.

Het gewicht van Smoby Little Smoby Baby Bath Time Badspeelgoed babybadzitje met tablet uitgerust met speelse activiteiten: 1 is 1.88 kg.

Smoby Little Smoby Baby Bath Time Badspeelgoed babybadzitje met tablet uitgerust met speelse activiteiten: 1 is speciaal bedoeld voor kinderen van 3 jaar, 2 jaar, 6-12 maanden, 1 jaar, 0-6 maanden.

Smoby Little Smoby Baby Bath Time Badspeelgoed babybadzitje met tablet uitgerust met speelse activiteiten: 1 is te koop via deze link. Klik op de link om de prijs te zien.

Bekijk ook ander speelgoed voor 0 tot 6 maanden