SoftSteps Baby Bijtring Verzachtend voor Tandjespijn Siliconen Bijtring Veilig Bijtspeelgoed

5/5

Het is niet altijd makkelijk om het juiste speelgoed te vinden voor je baby. Er is zoveel speelgoed te koop en je kinderen groeien snel op. Maar wat is er nu voor welke leeftijd? Daarom vind je hier het speelgoed voor baby’s tussen 0 en 6 maanden. Zo vind je op deze pagina SoftSteps Baby Bijtring Verzachtend voor Tandjespijn Siliconen Bijtring Veilig Bijtspeelgoed. Vergelijk het met ander speelgoed voor 0 tot 6 maanden onderaan de pagina en beslis welke jij koopt voor je zoontje of dochtertje.

Specificaties SoftSteps Baby Bijtring Verzachtend voor Tandjespijn Siliconen Bijtring Veilig Bijtspeelgoed

Merk

SoftSteps

Kleur

Bruin | Blauw | Rood

Materiaal

Siliconen

Gewicht

0.06 kg

Leeftijd

0-6 maanden, 6-12 maanden, 1 jaar, 2 jaar, 3 jaar, 4 jaar

Omschrijving van SoftSteps Baby Bijtring Verzachtend voor Tandjespijn Siliconen Bijtring Veilig Bijtspeelgoed

De SoftSteps Baby Bijtring is een must-have voor ouders die op zoek zijn naar een verzachtende oplossing voor tandjespijn. Deze bijtring is gemaakt van hoogwaardig siliconen materiaal dat veilig is voor baby's om op te kauwen. Het zachte en flexibele ontwerp zorgt voor een prettige kauwervaring, terwijl de verschillende texturen en reliëfpatronen de gevoelige tandvlees van je kleintje masseren en verlichting bieden. Wat deze bijtring echt speciaal maakt, is het unieke ontwerp van de SoftSteps. De bijtring heeft een ergonomische vorm die perfect in kleine handjes past en gemakkelijk vast te houden is. Dit betekent dat je baby de bijtring gemakkelijk kan vasthouden en erop kan kauwen, waardoor de pijn van doorkomende tandjes wordt verlicht. Bovendien is de SoftSteps Baby Bijtring niet alleen functioneel, maar ook stijlvol. Hij is verkrijgbaar in verschillende trendy kleuren die passen bij de persoonlijkheid van je kleintje. Met deze bijtring kan je baby niet alleen pijn verlichten, maar ook zijn zintuigen stimuleren en zijn fijne motoriek ontwikkelen. Kies voor de SoftSteps Baby Bijtring en geef je baby de verlichting die hij verdient tijdens die moeilijke tandjesperiode. Veilig, betrouwbaar en effectief - deze bijtring is de beste keuze voor jouw kleintje.

Veelgestelde vragen over SoftSteps Baby Bijtring Verzachtend voor Tandjespijn Siliconen Bijtring Veilig Bijtspeelgoed

SoftSteps Baby Bijtring Verzachtend voor Tandjespijn Siliconen Bijtring Veilig Bijtspeelgoed is standaard in het Bruin | Blauw | Rood te verkrijgen. Bekijk de webshop om te zien of er nog andere kleuren beschikbaar zijn.

Het materiaal van SoftSteps Baby Bijtring Verzachtend voor Tandjespijn Siliconen Bijtring Veilig Bijtspeelgoed bestaat uit Siliconen.

Het gewicht van SoftSteps Baby Bijtring Verzachtend voor Tandjespijn Siliconen Bijtring Veilig Bijtspeelgoed is 0.06 kg.

SoftSteps Baby Bijtring Verzachtend voor Tandjespijn Siliconen Bijtring Veilig Bijtspeelgoed is speciaal bedoeld voor kinderen van 0-6 maanden, 6-12 maanden, 1 jaar, 2 jaar, 3 jaar, 4 jaar.

SoftSteps Baby Bijtring Verzachtend voor Tandjespijn Siliconen Bijtring Veilig Bijtspeelgoed is te koop via deze link. Klik op de link om de prijs te zien.

Bekijk ook ander speelgoed voor 0 tot 6 maanden