FOXSPORT Speelmat Baby Kinderen Antislip en Waterafstotend Kruipmat Dubbelzijdig Speelkleed XL Opvouwbaar 1,5CM Dik

5/5

Het is niet altijd makkelijk om het juiste speelgoed te vinden voor je baby. Er is zoveel speelgoed te koop en je kinderen groeien snel op. Maar wat is er nu voor welke leeftijd? Daarom vind je hier het speelgoed voor baby’s tussen 0 en 6 maanden. Zo vind je op deze pagina FOXSPORT Speelmat Baby Kinderen Antislip en Waterafstotend Kruipmat Dubbelzijdig Speelkleed XL Opvouwbaar 1,5CM Dik. Vergelijk het met ander speelgoed voor 0 tot 6 maanden onderaan de pagina en beslis welke jij koopt voor je zoontje of dochtertje.

Specificaties FOXSPORT Speelmat Baby Kinderen Antislip en Waterafstotend Kruipmat Dubbelzijdig Speelkleed XL Opvouwbaar 1,5CM Dik

Merk

Kleur

warm geel | paars | bruin | groente | oranje

Materiaal

Foam

Gewicht

2.50 kg

Leeftijd

3 jaar, 6-12 maanden, 1 jaar, 4 jaar, 2 jaar, 5-6 jaar, 0-6 maanden, 7-8 jaar, 9-12 jaar, 13 jaar en ouder

Omschrijving van FOXSPORT Speelmat Baby Kinderen Antislip en Waterafstotend Kruipmat Dubbelzijdig Speelkleed XL Opvouwbaar 1,5CM Dik

De FOXSPORT Speelmat is een must-have voor alle ouders van baby's en kinderen! Deze speelmat is niet alleen antislip en waterafstotend, maar ook dubbelzijdig waardoor je kindje eindeloos kan spelen en ontdekken. Het speelkleed is XL-formaat en opvouwbaar, waardoor het gemakkelijk op te bergen is wanneer het niet in gebruik is. Met een dikte van 1,5CM biedt de mat ook nog eens voldoende demping en comfort voor je kleintje. De speelmat is gemaakt van hoogwaardig foam materiaal, dat zacht aanvoelt maar tegelijkertijd stevig genoeg is om langdurig gebruik te weerstaan. De unieke Panda & Hertje print op de mat zal zeker de aandacht van je kindje trekken en zijn of haar verbeeldingskracht stimuleren tijdens het spelen. Met een afmeting van 180 x 200 CM biedt de speelmat voldoende ruimte voor je kindje om vrij te bewegen en te spelen. Niet alleen geschikt voor binnen, maar ook ideaal als kampeermat! De FOXSPORT Speelmat is veelzijdig en kan zowel binnen als buiten worden gebruikt. Of je nu thuis bent, op vakantie of een dagje uit, deze speelmat is altijd een handige metgezel voor je kindje. Kortom, met de FOXSPORT Speelmat haal je een praktisch, veilig en kleurrijk speelkleed in huis waar je kindje urenlang plezier op zal beleven.

Veelgestelde vragen over FOXSPORT Speelmat Baby Kinderen Antislip en Waterafstotend Kruipmat Dubbelzijdig Speelkleed XL Opvouwbaar 1,5CM Dik

FOXSPORT Speelmat Baby Kinderen Antislip en Waterafstotend Kruipmat Dubbelzijdig Speelkleed XL Opvouwbaar 1,5CM Dik is standaard in het warm geel | paars | bruin | groente | oranje te verkrijgen. Bekijk de webshop om te zien of er nog andere kleuren beschikbaar zijn.

Het materiaal van FOXSPORT Speelmat Baby Kinderen Antislip en Waterafstotend Kruipmat Dubbelzijdig Speelkleed XL Opvouwbaar 1,5CM Dik bestaat uit Foam.

Het gewicht van FOXSPORT Speelmat Baby Kinderen Antislip en Waterafstotend Kruipmat Dubbelzijdig Speelkleed XL Opvouwbaar 1,5CM Dik is 2.50 kg.

FOXSPORT Speelmat Baby Kinderen Antislip en Waterafstotend Kruipmat Dubbelzijdig Speelkleed XL Opvouwbaar 1,5CM Dik is speciaal bedoeld voor kinderen van 3 jaar, 6-12 maanden, 1 jaar, 4 jaar, 2 jaar, 5-6 jaar, 0-6 maanden, 7-8 jaar, 9-12 jaar, 13 jaar en ouder.

FOXSPORT Speelmat Baby Kinderen Antislip en Waterafstotend Kruipmat Dubbelzijdig Speelkleed XL Opvouwbaar 1,5CM Dik is te koop via deze link. Klik op de link om de prijs te zien.

Bekijk ook ander speelgoed voor 0 tot 6 maanden