Zacht knisperboek baby box speelgoed contrasterend sensorisch

5/5

Het is niet altijd makkelijk om het juiste speelgoed te vinden voor je baby. Er is zoveel speelgoed te koop en je kinderen groeien snel op. Maar wat is er nu voor welke leeftijd? Daarom vind je hier het speelgoed voor baby’s tussen 0 en 6 maanden. Zo vind je op deze pagina Zacht knisperboek baby box speelgoed contrasterend sensorisch. Vergelijk het met ander speelgoed voor 0 tot 6 maanden onderaan de pagina en beslis welke jij koopt voor je zoontje of dochtertje.

Specificaties Zacht knisperboek baby box speelgoed contrasterend sensorisch

Merk

Merkloos / Sans marque

Kleur

Zwart/Wit/Rood

Materiaal

Textiel

Gewicht

0.05 kg

Leeftijd

3 jaar, 6-12 maanden, 2 jaar, 1 jaar, 0-6 maanden

Omschrijving van Zacht knisperboek baby box speelgoed contrasterend sensorisch

In ons zachte knisperboek baby box speelgoed wordt de zintuiglijke ontwikkeling van je kleintje gestimuleerd. Dit speelgoed is speciaal ontworpen om de zintuigen van baby's te prikkelen en hun aandacht te trekken. De levendige kleuren en contrasterende patronen zorgen ervoor dat je baby gefascineerd raakt en zich kan concentreren op het ontdekken van de wereld om zich heen. Het knisperboekje is gemaakt van zacht materiaal dat veilig is voor je baby om mee te spelen. Het maakt een knisperend geluid wanneer erin wordt geknepen, wat de tastzin van je baby stimuleert en hen helpt om verschillende texturen te verkennen. Daarnaast bevat het boekje ook verschillende voelelementen, zoals pluizige stoffen en glanzende oppervlakken, die de tastzin verder stimuleren. Dit speelgoed is niet alleen leuk, maar ook educatief. Het helpt je baby bij het ontwikkelen van hun motorische vaardigheden, hand-oogcoördinatie en concentratievermogen. Bovendien is het boekje gemakkelijk mee te nemen en kan het overal worden gebruikt, zodat je baby altijd en overal kan genieten van sensorisch spel. Geef je baby het beste startpunt in hun ontwikkeling met ons zachte knisperboek baby box speelgoed. Het zal hun zintuigen prikkelen, hun nieuwsgierigheid stimuleren en hen een wereld vol plezier en ontdekking bieden.

Veelgestelde vragen over Zacht knisperboek baby box speelgoed contrasterend sensorisch

Zacht knisperboek baby box speelgoed contrasterend sensorisch is standaard in het Zwart/Wit/Rood te verkrijgen. Bekijk de webshop om te zien of er nog andere kleuren beschikbaar zijn.

Het materiaal van Zacht knisperboek baby box speelgoed contrasterend sensorisch bestaat uit Textiel.

Het gewicht van Zacht knisperboek baby box speelgoed contrasterend sensorisch is 0.05 kg.

Zacht knisperboek baby box speelgoed contrasterend sensorisch is speciaal bedoeld voor kinderen van 3 jaar, 6-12 maanden, 2 jaar, 1 jaar, 0-6 maanden.

Zacht knisperboek baby box speelgoed contrasterend sensorisch is te koop via deze link. Klik op de link om de prijs te zien.

Bekijk ook ander speelgoed voor 0 tot 6 maanden