Little Dutch Hengelspel FSC Hengelspel

5/5

Het is niet altijd makkelijk om het juiste speelgoed te vinden voor je baby. Er is zoveel speelgoed te koop en je kinderen groeien snel op. Maar wat is er nu voor welke leeftijd? Daarom vind je hier het speelgoed voor baby’s tussen 0 en 6 maanden. Zo vind je op deze pagina Little Dutch Hengelspel FSC Hengelspel. Vergelijk het met ander speelgoed voor 0 tot 6 maanden onderaan de pagina en beslis welke jij koopt voor je zoontje of dochtertje.

Specificaties Little Dutch Hengelspel FSC Hengelspel

Merk

Little Dutch

Kleur

Materiaal

Karton

Gewicht

0.62 kg

Leeftijd

3 jaar, 2 jaar, 6-12 maanden, 1 jaar, 0-6 maanden

Omschrijving van Little Dutch Hengelspel FSC Hengelspel

Met het Little Dutch Hengelspel FSC Hengelspel kun je nu de meeste onderwaterdieren vangen! Het spel is ontworpen om de fijne motoriek en concentratie van kinderen te stimuleren. Maar wees voorzichtig, want je wilt niet per ongeluk een oude schoen aan je hengel krijgen! Dit klassieke hengelspel is perfect voor kinderen vanaf 2 jaar en biedt eindeloos speelplezier. De spelniveaus kunnen worden aangepast aan de leeftijd van de spelers, zodat zowel jonge kinderen als oudere kinderen er volop van kunnen genieten. De onderwaterdieren zijn gemaakt van stevig hout, waardoor ze lang meegaan en bestand zijn tegen enthousiast spel. Het aquarium waarin de dieren zwemmen is gemaakt van duurzaam karton, waardoor het spel zowel milieuvriendelijk als leuk is. Dus waar wacht je nog op? Pak je hengel en ga op een spannend avontuur onderwater! Laat zien dat jij de beste visser bent en vang zoveel mogelijk onderwaterdieren. Het Little Dutch Hengelspel FSC Hengelspel is de perfecte toevoeging aan elke speelkamer en zal de verbeelding van kinderen zeker prikkelen.

Veelgestelde vragen over Little Dutch Hengelspel FSC Hengelspel

Little Dutch Hengelspel FSC Hengelspel is standaard in het te verkrijgen. Bekijk de webshop om te zien of er nog andere kleuren beschikbaar zijn.

Het materiaal van Little Dutch Hengelspel FSC Hengelspel bestaat uit Karton.

Het gewicht van Little Dutch Hengelspel FSC Hengelspel is 0.62 kg.

Little Dutch Hengelspel FSC Hengelspel is speciaal bedoeld voor kinderen van 3 jaar, 2 jaar, 6-12 maanden, 1 jaar, 0-6 maanden.

Little Dutch Hengelspel FSC Hengelspel is te koop via deze link. Klik op de link om de prijs te zien.

Bekijk ook ander speelgoed voor 0 tot 6 maanden