Waterspeelmat Babygym Opblaasbare Watermat Tummy Time Speelmat Kraamcadeau 66 x 50 cm

5/5

Het is niet altijd makkelijk om het juiste speelgoed te vinden voor je baby. Er is zoveel speelgoed te koop en je kinderen groeien snel op. Maar wat is er nu voor welke leeftijd? Daarom vind je hier het speelgoed voor baby’s tussen 0 en 6 maanden. Zo vind je op deze pagina Waterspeelmat Babygym Opblaasbare Watermat Tummy Time Speelmat Kraamcadeau 66 x 50 cm. Vergelijk het met ander speelgoed voor 0 tot 6 maanden onderaan de pagina en beslis welke jij koopt voor je zoontje of dochtertje.

Specificaties Waterspeelmat Babygym Opblaasbare Watermat Tummy Time Speelmat Kraamcadeau 66 x 50 cm

Merk

Kleur

Blauw

Materiaal

PVC

Gewicht

289 g

Leeftijd

3 jaar, 6-12 maanden, 1 jaar, 4 jaar, 2 jaar, 5-6 jaar, 0-6 maanden

Omschrijving van Waterspeelmat Babygym Opblaasbare Watermat Tummy Time Speelmat Kraamcadeau 66 x 50 cm

Deze opblaasbare waterspeelmat is speciaal ontworpen om de ontwikkeling van je baby te stimuleren tijdens het buikliggen. Met een afmeting van 66 x 50 cm biedt deze speelmat voldoende ruimte voor je kleintje om te bewegen en te spelen. De speelmat is gemaakt van duurzaam materiaal en is gemakkelijk op te blazen. Het vrolijke en kleurrijke ontwerp zal de aandacht van je baby direct trekken. Terwijl je baby op zijn buik ligt en speelt op deze mat, zal hij zijn motorische vaardigheden verbeteren. Het glijden en bewegen op het wateroppervlak zorgt voor een leuke en uitdagende ervaring. Daarnaast is deze waterspeelmat ook een geweldig kraamcadeau. Het zal zeker in de smaak vallen bij nieuwe ouders die op zoek zijn naar speelgoed dat niet alleen leuk is, maar ook bijdraagt aan de ontwikkeling van hun kind. Met deze waterspeelmat geef je een cadeau dat zowel praktisch als educatief is. Kies voor de waterspeelmat van Chillsy en geef je baby de beste start in zijn ontwikkeling. Laat hem genieten van speelplezier en verbeter tegelijkertijd zijn motorische vaardigheden. Een ideaal cadeau voor elke ouder die het beste wil voor zijn kleintje!

Veelgestelde vragen over Waterspeelmat Babygym Opblaasbare Watermat Tummy Time Speelmat Kraamcadeau 66 x 50 cm

Waterspeelmat Babygym Opblaasbare Watermat Tummy Time Speelmat Kraamcadeau 66 x 50 cm is standaard in het Blauw te verkrijgen. Bekijk de webshop om te zien of er nog andere kleuren beschikbaar zijn.

Het materiaal van Waterspeelmat Babygym Opblaasbare Watermat Tummy Time Speelmat Kraamcadeau 66 x 50 cm bestaat uit PVC.

Het gewicht van Waterspeelmat Babygym Opblaasbare Watermat Tummy Time Speelmat Kraamcadeau 66 x 50 cm is 289 g.

Waterspeelmat Babygym Opblaasbare Watermat Tummy Time Speelmat Kraamcadeau 66 x 50 cm is speciaal bedoeld voor kinderen van 3 jaar, 6-12 maanden, 1 jaar, 4 jaar, 2 jaar, 5-6 jaar, 0-6 maanden.

Waterspeelmat Babygym Opblaasbare Watermat Tummy Time Speelmat Kraamcadeau 66 x 50 cm is te koop via deze link. Klik op de link om de prijs te zien.

Bekijk ook ander speelgoed voor 0 tot 6 maanden