Sophie de giraf So Pure Bijtring Soft 100% natuurlijk rubber

5/5

Het is niet altijd makkelijk om het juiste speelgoed te vinden voor je baby. Er is zoveel speelgoed te koop en je kinderen groeien snel op. Maar wat is er nu voor welke leeftijd? Daarom vind je hier het speelgoed voor baby’s tussen 0 en 6 maanden. Zo vind je op deze pagina Sophie de giraf So Pure Bijtring Soft 100% natuurlijk rubber. Vergelijk het met ander speelgoed voor 0 tot 6 maanden onderaan de pagina en beslis welke jij koopt voor je zoontje of dochtertje.

Specificaties Sophie de giraf So Pure Bijtring Soft 100% natuurlijk rubber

Merk

Sophie de Giraf

Kleur

wit | beige

Materiaal

Rubber

Gewicht

0.14 kg

Leeftijd

0-6 maanden, 6-12 maanden, 1 jaar, 2 jaar, 3 jaar

Omschrijving van Sophie de giraf So Pure Bijtring Soft 100% natuurlijk rubber

De Sophie de Giraf So Pure Bijtring Soft is de perfecte oplossing om het pijnlijke tandvlees van je baby te verzachten. Deze bijtring is gemaakt van 100% natuurlijk rubber, afkomstig van de Braziliaanse rubberboom (Hevea). Het is de allereerste bijtring die volledig vervaardigd is uit dit duurzame materiaal. Naast het verzachten van het tandvlees, biedt deze bijtring ook een hoop plezier voor je kleintje. De bijtring heeft verschillende texturen en vormen, zoals de oren, hoorntjes, poten en de ringen van Sophie de Giraf. Dit zorgt voor een aangename kauwervaring en stimuleert de zintuigen van je baby. De Sophie de Giraf So Pure Bijtring Soft is niet alleen gezond en natuurlijk voor je baby, maar ook nog eens veilig. Het materiaal is vrij van schadelijke stoffen en voldoet aan de hoogste veiligheidsnormen. Daarnaast is de bijtring lichtgewicht en gemakkelijk vast te houden voor kleine handjes. Met deze bijtring kan je baby op een veilige en natuurlijke manier de pijn van doorkomende melktanden verlichten. Een must-have voor elke ouder die het beste wilt voor zijn kleintje.

Veelgestelde vragen over Sophie de giraf So Pure Bijtring Soft 100% natuurlijk rubber

Sophie de giraf So Pure Bijtring Soft 100% natuurlijk rubber is standaard in het wit | beige te verkrijgen. Bekijk de webshop om te zien of er nog andere kleuren beschikbaar zijn.

Het materiaal van Sophie de giraf So Pure Bijtring Soft 100% natuurlijk rubber bestaat uit Rubber.

Het gewicht van Sophie de giraf So Pure Bijtring Soft 100% natuurlijk rubber is 0.14 kg.

Sophie de giraf So Pure Bijtring Soft 100% natuurlijk rubber is speciaal bedoeld voor kinderen van 0-6 maanden, 6-12 maanden, 1 jaar, 2 jaar, 3 jaar.

Sophie de giraf So Pure Bijtring Soft 100% natuurlijk rubber is te koop via deze link. Klik op de link om de prijs te zien.

Bekijk ook ander speelgoed voor 0 tot 6 maanden