Buggyboekje Flowers Butterflies Little Dutch

5/5

Het is niet altijd makkelijk om het juiste speelgoed te vinden voor je baby. Er is zoveel speelgoed te koop en je kinderen groeien snel op. Maar wat is er nu voor welke leeftijd? Daarom vind je hier het speelgoed voor baby’s tussen 0 en 6 maanden. Zo vind je op deze pagina Buggyboekje Flowers Butterflies Little Dutch. Vergelijk het met ander speelgoed voor 0 tot 6 maanden onderaan de pagina en beslis welke jij koopt voor je zoontje of dochtertje.

Specificaties Buggyboekje Flowers Butterflies Little Dutch

Merk

Little Dutch

Kleur

LD8719

Materiaal

Katoen

Gewicht

0.12 kg

Leeftijd

6-12 maanden, 2 jaar, 1 jaar, 0-6 maanden

Omschrijving van Buggyboekje Flowers Butterflies Little Dutch

Het Buggyboekje Flowers & Butterflies zorgt voor eindeloos plezier en ontdekkingen voor je kleintje. Dit schattige babyboekje is gemaakt van verschillende materialen en zit boordevol leuke activiteiten. Het boekje knispert zachtjes bij elke aanraking, waardoor je kindje gestimuleerd wordt om te blijven verkennen. Daarnaast bevat het boekje een handige knijptoeter en een kleine spiegel, waardoor je kindje zichzelf kan ontdekken en leren herkennen. Dit veelzijdige buggyboekje is niet alleen leuk, maar ook educatief. Het helpt bij het prikkelen van de zintuigen en stimuleert de ontwikkeling van de hand-oogcoördinatie. Je kunt het boekje eenvoudig bevestigen aan de buggy, zodat je kleintje het altijd bij de hand heeft tijdens wandelingen of uitstapjes. Laat je kindje genieten van de vrolijke bloemen en vlinders terwijl ze spelenderwijs leren en ontdekken. Het Buggyboekje Flowers & Butterflies is een absolute must-have voor jonge ontdekkingsreizigers!

Veelgestelde vragen over Buggyboekje Flowers Butterflies Little Dutch

Buggyboekje Flowers Butterflies Little Dutch is standaard in het LD8719 te verkrijgen. Bekijk de webshop om te zien of er nog andere kleuren beschikbaar zijn.

Het materiaal van Buggyboekje Flowers Butterflies Little Dutch bestaat uit Katoen.

Het gewicht van Buggyboekje Flowers Butterflies Little Dutch is 0.12 kg.

Buggyboekje Flowers Butterflies Little Dutch is speciaal bedoeld voor kinderen van 6-12 maanden, 2 jaar, 1 jaar, 0-6 maanden.

Buggyboekje Flowers Butterflies Little Dutch is te koop via deze link. Klik op de link om de prijs te zien.

Bekijk ook ander speelgoed voor 0 tot 6 maanden