Little Dutch armbandrammelaar Flowers Butterflies

5/5

Het is niet altijd makkelijk om het juiste speelgoed te vinden voor je baby. Er is zoveel speelgoed te koop en je kinderen groeien snel op. Maar wat is er nu voor welke leeftijd? Daarom vind je hier het speelgoed voor baby’s tussen 0 en 6 maanden. Zo vind je op deze pagina Little Dutch armbandrammelaar Flowers Butterflies. Vergelijk het met ander speelgoed voor 0 tot 6 maanden onderaan de pagina en beslis welke jij koopt voor je zoontje of dochtertje.

Specificaties Little Dutch armbandrammelaar Flowers Butterflies

Merk

Little Dutch

Kleur

Roze

Materiaal

Kunststof, Pluche, Hout

Gewicht

0.04 kg

Leeftijd

6-12 maanden, 1 jaar, 0-6 maanden

Omschrijving van Little Dutch armbandrammelaar Flowers Butterflies

Laat je baby bewegen en ontdekken met de Little Dutch armbandrammelaar uit de Flowers & Butterflies collectie. Deze schattige polsrammelaar stimuleert de zintuigen van je kleintje en laat hem of haar genieten van het geluid van de rammelaar bij elke beweging. De armbandrammelaar is gemaakt van heerlijk zacht materiaal dat comfortabel is om te dragen. Het kan niet alleen om de pols worden gedragen, maar ook om de enkel, zodat je baby zijn of haar voetjes kan verkennen. De knisperende vleugeltjes en het kleine koordje aan de rammelaar zorgen voor extra ontdekkingsplezier met de vingertjes van je baby. De Little Dutch armbandrammelaar is niet alleen een leuk speeltje, maar ook een stimulerend hulpmiddel voor de ontwikkeling van de motorische vaardigheden van je baby. Met dit schattige accessoire zal je kleintje zich urenlang vermaken en genieten van het ontdekken van geluiden en texturen.

Veelgestelde vragen over Little Dutch armbandrammelaar Flowers Butterflies

Little Dutch armbandrammelaar Flowers Butterflies is standaard in het Roze te verkrijgen. Bekijk de webshop om te zien of er nog andere kleuren beschikbaar zijn.

Het materiaal van Little Dutch armbandrammelaar Flowers Butterflies bestaat uit Kunststof, Pluche, Hout.

Het gewicht van Little Dutch armbandrammelaar Flowers Butterflies is 0.04 kg.

Little Dutch armbandrammelaar Flowers Butterflies is speciaal bedoeld voor kinderen van 6-12 maanden, 1 jaar, 0-6 maanden.

Little Dutch armbandrammelaar Flowers Butterflies is te koop via deze link. Klik op de link om de prijs te zien.

Bekijk ook ander speelgoed voor 0 tot 6 maanden