Frummel Waterspeelmat Baby Watermat Speelkleed Opblaasbaar Waterspeelgoed Baby Kraamcadeau Clownfish

5/5

Het is niet altijd makkelijk om het juiste speelgoed te vinden voor je baby. Er is zoveel speelgoed te koop en je kinderen groeien snel op. Maar wat is er nu voor welke leeftijd? Daarom vind je hier het speelgoed voor baby’s tussen 0 en 6 maanden. Zo vind je op deze pagina Frummel Waterspeelmat Baby Watermat Speelkleed Opblaasbaar Waterspeelgoed Baby Kraamcadeau Clownfish. Vergelijk het met ander speelgoed voor 0 tot 6 maanden onderaan de pagina en beslis welke jij koopt voor je zoontje of dochtertje.

Specificaties Frummel Waterspeelmat Baby Watermat Speelkleed Opblaasbaar Waterspeelgoed Baby Kraamcadeau Clownfish

Merk

Kleur

Clownvis

Materiaal

PVC

Gewicht

0.31 kg

Leeftijd

3 jaar, 6-12 maanden, 1 jaar, 4 jaar, 2 jaar, 5-6 jaar, 0-6 maanden

Omschrijving van Frummel Waterspeelmat Baby Watermat Speelkleed Opblaasbaar Waterspeelgoed Baby Kraamcadeau Clownfish

De Frummel Waterspeelmat is een revolutionair product dat speciaal is ontwikkeld om de zintuiglijke ontwikkeling en motorische vaardigheden van baby's en peuters te bevorderen. Met zijn unieke en interactieve ontwerp biedt deze opblaasbare watermat een speelervaring vol plezier en educatie voor kinderen tussen 3 en 18 maanden oud. De waterspeelmat is gevuld met kleurrijke voorwerpen en water, wat zorgt voor een visueel spektakel dat de nieuwsgierigheid van je kleintje zal prikkelen. Terwijl ze op de mat zitten of liggen, kunnen ze de kleurrijke clownvisjes bewonderen die rondzwemmen en hun aandacht trekken. Dit stimuleert niet alleen hun visuele waarneming, maar ook hun hand-oogcoördinatie terwijl ze proberen de visjes te pakken. Daarnaast is de Frummel Waterspeelmat ook een geweldig kraamcadeau. Het is een uniek en innovatief geschenk dat zowel ouders als kinderen zal verrassen. Met dit speelkleed kunnen ouders hun baby's veilig en vermaakt houden terwijl ze hun zintuiglijke vaardigheden ontwikkelen. Bovendien is de watermat gemakkelijk op te blazen en op te bergen, waardoor hij ideaal is voor gebruik zowel binnen als buiten. Kortom, de Frummel Waterspeelmat is de perfecte combinatie van plezier, educatie en gemak voor jouw kleintje!

Veelgestelde vragen over Frummel Waterspeelmat Baby Watermat Speelkleed Opblaasbaar Waterspeelgoed Baby Kraamcadeau Clownfish

Frummel Waterspeelmat Baby Watermat Speelkleed Opblaasbaar Waterspeelgoed Baby Kraamcadeau Clownfish is standaard in het Clownvis te verkrijgen. Bekijk de webshop om te zien of er nog andere kleuren beschikbaar zijn.

Het materiaal van Frummel Waterspeelmat Baby Watermat Speelkleed Opblaasbaar Waterspeelgoed Baby Kraamcadeau Clownfish bestaat uit PVC.

Het gewicht van Frummel Waterspeelmat Baby Watermat Speelkleed Opblaasbaar Waterspeelgoed Baby Kraamcadeau Clownfish is 0.31 kg.

Frummel Waterspeelmat Baby Watermat Speelkleed Opblaasbaar Waterspeelgoed Baby Kraamcadeau Clownfish is speciaal bedoeld voor kinderen van 3 jaar, 6-12 maanden, 1 jaar, 4 jaar, 2 jaar, 5-6 jaar, 0-6 maanden.

Frummel Waterspeelmat Baby Watermat Speelkleed Opblaasbaar Waterspeelgoed Baby Kraamcadeau Clownfish is te koop via deze link. Klik op de link om de prijs te zien.

Bekijk ook ander speelgoed voor 0 tot 6 maanden