K IKIDO Omkeerbare en niet-toxische dikke opvouwbare waterdichte schuim babyspeelmat voor kinderen peuters kinderen

5/5

Het is niet altijd makkelijk om het juiste speelgoed te vinden voor je baby. Er is zoveel speelgoed te koop en je kinderen groeien snel op. Maar wat is er nu voor welke leeftijd? Daarom vind je hier het speelgoed voor baby’s tussen 0 en 6 maanden. Zo vind je op deze pagina K IKIDO Omkeerbare en niet-toxische dikke opvouwbare waterdichte schuim babyspeelmat voor kinderen peuters kinderen. Vergelijk het met ander speelgoed voor 0 tot 6 maanden onderaan de pagina en beslis welke jij koopt voor je zoontje of dochtertje.

Specificaties K IKIDO Omkeerbare en niet-toxische dikke opvouwbare waterdichte schuim babyspeelmat voor kinderen peuters kinderen

Merk

Kleur

Groente

Materiaal

Foam

Gewicht

2.50 kg

Leeftijd

3 jaar, 6-12 maanden, 1 jaar, 4 jaar, 2 jaar, 5-6 jaar, 0-6 maanden, 7-8 jaar, 9-12 jaar, 13 jaar en ouder

Omschrijving van K IKIDO Omkeerbare en niet-toxische dikke opvouwbare waterdichte schuim babyspeelmat voor kinderen peuters kinderen

Waarom is de IKIDO schuimmat de perfecte keuze voor uw kind? Deze schuimmat heeft een uniek ontwerp met antislippatronen in de vorm van cijfers en letters. Hierdoor stimuleert de mat tactiel leren en bevordert het de verbeelding en fijne motoriek van uw kind. Met zijn grote formaat vormt deze mat een ideale speelplaats voor uw baby, waar hij veilig kan spelen en kruipen zonder zijn knieën pijn te doen. Deze gigantische tapijtmat kan in slechts 3 seconden worden opgevouwen. Dankzij de bijgeleverde hoes is het gemakkelijk op te bergen en handig om mee te nemen voor uitstapjes. Daarnaast is de mat zacht, comfortabel en dik, waardoor het ook thermische bescherming biedt tegen de kou en geluidsisolatie. Uw onderburen zullen dus niet meer klagen over geluidsoverlast! Deze schuimmat is ook waterdicht, waardoor hij gemakkelijk schoon te maken is. Gewoon afnemen met een vochtige doek of spons om eventuele vlekken te verwijderen. U kunt deze mat zowel binnen als buiten gebruiken. Kortom, de IKIDO schuimmat is de ideale speelmat voor uw kind, met zijn vele voordelen en praktische eigenschappen.

Veelgestelde vragen over K IKIDO Omkeerbare en niet-toxische dikke opvouwbare waterdichte schuim babyspeelmat voor kinderen peuters kinderen

K IKIDO Omkeerbare en niet-toxische dikke opvouwbare waterdichte schuim babyspeelmat voor kinderen peuters kinderen is standaard in het Groente te verkrijgen. Bekijk de webshop om te zien of er nog andere kleuren beschikbaar zijn.

Het materiaal van K IKIDO Omkeerbare en niet-toxische dikke opvouwbare waterdichte schuim babyspeelmat voor kinderen peuters kinderen bestaat uit Foam.

Het gewicht van K IKIDO Omkeerbare en niet-toxische dikke opvouwbare waterdichte schuim babyspeelmat voor kinderen peuters kinderen is 2.50 kg.

K IKIDO Omkeerbare en niet-toxische dikke opvouwbare waterdichte schuim babyspeelmat voor kinderen peuters kinderen is speciaal bedoeld voor kinderen van 3 jaar, 6-12 maanden, 1 jaar, 4 jaar, 2 jaar, 5-6 jaar, 0-6 maanden, 7-8 jaar, 9-12 jaar, 13 jaar en ouder.

K IKIDO Omkeerbare en niet-toxische dikke opvouwbare waterdichte schuim babyspeelmat voor kinderen peuters kinderen is te koop via deze link. Klik op de link om de prijs te zien.

Bekijk ook ander speelgoed voor 0 tot 6 maanden