VTech Dierenvriendjes Toeter Draai Stuurtje Cadeau Educatief Babyspeelgoed 6 tot 36 Maanden

5/5

Het is niet altijd makkelijk om het juiste speelgoed te vinden voor je baby. Er is zoveel speelgoed te koop en je kinderen groeien snel op. Maar wat is er nu voor welke leeftijd? Daarom vind je hier het speelgoed voor baby’s tussen 0 en 6 maanden. Zo vind je op deze pagina VTech Dierenvriendjes Toeter Draai Stuurtje Cadeau Educatief Babyspeelgoed 6 tot 36 Maanden. Vergelijk het met ander speelgoed voor 0 tot 6 maanden onderaan de pagina en beslis welke jij koopt voor je zoontje of dochtertje.

Specificaties VTech Dierenvriendjes Toeter Draai Stuurtje Cadeau Educatief Babyspeelgoed 6 tot 36 Maanden

Merk

VTech

Kleur

Multikleuren

Materiaal

Plastic

Gewicht

0.38 kg

Leeftijd

3 jaar, 2 jaar, 6-12 maanden, 1 jaar, 0-6 maanden

Omschrijving van VTech Dierenvriendjes Toeter Draai Stuurtje Cadeau Educatief Babyspeelgoed 6 tot 36 Maanden

Dit educatieve babyspeelgoed van VTech, genaamd Dierenvriendjes Toeter & Draai Stuurtje, is het perfecte cadeau voor kinderen tussen de 6 en 36 maanden oud. Met dit interactieve stuurwiel kunnen kinderen op de leeuw-toets drukken en genieten van grappige geluiden, vrolijke zinnetjes, gezongen liedjes en leuke melodietjes. Daarnaast kunnen ze hun fantasie de vrije loop laten door het stuurtje te draaien, op de richtingaanwijzers te drukken en op de auto-toets te drukken. Dit stimuleert hun motorische vaardigheden en zorgt voor eindeloos speel- en rijplezier. Met het VTech Dierenvriendjes Toeter & Draai Stuurtje kunnen kinderen de wereld om hen heen verkennen en tegelijkertijd hun zintuigen en creativiteit ontwikkelen. Dus waar wachten we nog op? Laten we samen een ritje maken en plezier beleven met dit geweldige speelgoed!

Veelgestelde vragen over VTech Dierenvriendjes Toeter Draai Stuurtje Cadeau Educatief Babyspeelgoed 6 tot 36 Maanden

VTech Dierenvriendjes Toeter Draai Stuurtje Cadeau Educatief Babyspeelgoed 6 tot 36 Maanden is standaard in het Multikleuren te verkrijgen. Bekijk de webshop om te zien of er nog andere kleuren beschikbaar zijn.

Het materiaal van VTech Dierenvriendjes Toeter Draai Stuurtje Cadeau Educatief Babyspeelgoed 6 tot 36 Maanden bestaat uit Plastic.

Het gewicht van VTech Dierenvriendjes Toeter Draai Stuurtje Cadeau Educatief Babyspeelgoed 6 tot 36 Maanden is 0.38 kg.

VTech Dierenvriendjes Toeter Draai Stuurtje Cadeau Educatief Babyspeelgoed 6 tot 36 Maanden is speciaal bedoeld voor kinderen van 3 jaar, 2 jaar, 6-12 maanden, 1 jaar, 0-6 maanden.

VTech Dierenvriendjes Toeter Draai Stuurtje Cadeau Educatief Babyspeelgoed 6 tot 36 Maanden is te koop via deze link. Klik op de link om de prijs te zien.

Bekijk ook ander speelgoed voor 0 tot 6 maanden