kinderwagen rammelaar/ speelgoed/ speeltjes/ black friday/ grijp speelgoed voor baby/ schoencadeautjes

5/5

Het is niet altijd makkelijk om het juiste speelgoed te vinden voor je baby. Er is zoveel speelgoed te koop en je kinderen groeien snel op. Maar wat is er nu voor welke leeftijd? Daarom vind je hier het speelgoed voor baby’s tussen 0 en 6 maanden. Zo vind je op deze pagina kinderwagen rammelaar/ speelgoed/ speeltjes/ black friday/ grijp speelgoed voor baby/ schoencadeautjes. Vergelijk het met ander speelgoed voor 0 tot 6 maanden onderaan de pagina en beslis welke jij koopt voor je zoontje of dochtertje.

Specificaties kinderwagen rammelaar/ speelgoed/ speeltjes/ black friday/ grijp speelgoed voor baby/ schoencadeautjes

Merk

Jollybaby

Kleur

kleurrijk/ ship

Materiaal

Kunststof

Gewicht

0.15 kg

Leeftijd

6-12 maanden, 1 jaar, 2 jaar, 0-6 maanden, 3 jaar

Omschrijving van kinderwagen rammelaar/ speelgoed/ speeltjes/ black friday/ grijp speelgoed voor baby/ schoencadeautjes

"Ontdek deze schattige kinderwagen rammelaar, speciaal ontworpen om het speelplezier van je kleintje te vergroten! Met zijn kleurrijke cartoonvorm is deze rammelaar niet alleen een visueel feest voor de ogen, maar maakt het ook een prachtig belgeluid wanneer zachtjes geschud. Wat deze rammelaar echt speciaal maakt, is de ingebouwde BB. Hiermee kan je baby niet alleen zijn polskracht oefenen, maar ook zijn gehoor ontwikkelen. Een perfecte combinatie van spelen en leren! Daarnaast is deze rammelaar heel handig, want je kunt hem eenvoudig aan een kinderwagen of klein bedje hangen. Zo kan je kleintje altijd en overal genieten van zijn favoriete speeltje! Met deze rammelaar geef je niet alleen een geweldig cadeau aan je eigen kind, maar het is ook een perfect schoencadeautje voor de komende feestdagen. Met Black Friday in het vooruitzicht is dit het ideale moment om dit grijp speelgoed voor baby's aan te schaffen. Verwen je kleintje met dit vrolijke en educatieve speeltje dat hem urenlang speelplezier zal bezorgen!".

Veelgestelde vragen over kinderwagen rammelaar/ speelgoed/ speeltjes/ black friday/ grijp speelgoed voor baby/ schoencadeautjes

kinderwagen rammelaar/ speelgoed/ speeltjes/ black friday/ grijp speelgoed voor baby/ schoencadeautjes is standaard in het kleurrijk/ ship te verkrijgen. Bekijk de webshop om te zien of er nog andere kleuren beschikbaar zijn.

Het materiaal van kinderwagen rammelaar/ speelgoed/ speeltjes/ black friday/ grijp speelgoed voor baby/ schoencadeautjes bestaat uit Kunststof.

Het gewicht van kinderwagen rammelaar/ speelgoed/ speeltjes/ black friday/ grijp speelgoed voor baby/ schoencadeautjes is 0.15 kg.

kinderwagen rammelaar/ speelgoed/ speeltjes/ black friday/ grijp speelgoed voor baby/ schoencadeautjes is speciaal bedoeld voor kinderen van 6-12 maanden, 1 jaar, 2 jaar, 0-6 maanden, 3 jaar.

kinderwagen rammelaar/ speelgoed/ speeltjes/ black friday/ grijp speelgoed voor baby/ schoencadeautjes is te koop via deze link. Klik op de link om de prijs te zien.

Bekijk ook ander speelgoed voor 0 tot 6 maanden