Little Dutch Regenrammelaar Flowers Butterflies FSC

5/5

Het is niet altijd makkelijk om het juiste speelgoed te vinden voor je baby. Er is zoveel speelgoed te koop en je kinderen groeien snel op. Maar wat is er nu voor welke leeftijd? Daarom vind je hier het speelgoed voor baby’s tussen 0 en 6 maanden. Zo vind je op deze pagina Little Dutch Regenrammelaar Flowers Butterflies FSC. Vergelijk het met ander speelgoed voor 0 tot 6 maanden onderaan de pagina en beslis welke jij koopt voor je zoontje of dochtertje.

Specificaties Little Dutch Regenrammelaar Flowers Butterflies FSC

Merk

Little Dutch

Kleur

LD7076

Materiaal

Hout

Gewicht

0.17 kg

Leeftijd

6-12 maanden, 1 jaar, 2 jaar, 0-6 maanden

Omschrijving van Little Dutch Regenrammelaar Flowers Butterflies FSC

"De Little Dutch Regenrammelaar Flowers & Butterflies is een schattig en speels baby speelgoed. Met deze rammelaar worden de zintuigen gestimuleerd en het muzikale talent van je baby ontwikkeld. Schud en rammel! Draai de regenrammelaar om en laat je betoveren door het rustgevende geluid van de druppels die van de ene kant naar de andere kant bewegen. De balletjes, in drie verschillende kleuren, vallen door kleine openingen in de buis en zorgen ervoor dat de propeller draait, wat resulteert in een aangenaam geluid. De regenrammelaar is speciaal ontworpen voor kleine handjes en ligt comfortabel in de hand. De houten boven- en onderkant zijn prachtig versierd met een tekening van een zeilboot en een zeemeeuw uit de Flowers & Butterflies collectie. Deze details voegen een speels en kleurrijk element toe aan het speelgoed. Daarnaast is de regenrammelaar gemaakt van FSC-gecertificeerd hout, wat betekent dat het afkomstig is uit duurzaam beheerde bossen. Met de Little Dutch Regenrammelaar Flowers & Butterflies kan je baby zich urenlang vermaken en ontdekken.".

Veelgestelde vragen over Little Dutch Regenrammelaar Flowers Butterflies FSC

Little Dutch Regenrammelaar Flowers Butterflies FSC is standaard in het LD7076 te verkrijgen. Bekijk de webshop om te zien of er nog andere kleuren beschikbaar zijn.

Het materiaal van Little Dutch Regenrammelaar Flowers Butterflies FSC bestaat uit Hout.

Het gewicht van Little Dutch Regenrammelaar Flowers Butterflies FSC is 0.17 kg.

Little Dutch Regenrammelaar Flowers Butterflies FSC is speciaal bedoeld voor kinderen van 6-12 maanden, 1 jaar, 2 jaar, 0-6 maanden.

Little Dutch Regenrammelaar Flowers Butterflies FSC is te koop via deze link. Klik op de link om de prijs te zien.

Bekijk ook ander speelgoed voor 0 tot 6 maanden