Babydozen zijn geweldig. Een babydoos vraag je aan wanneer je een indicatie hebt wanneer je gaat bevallen. Een spannende tijd natuurlijk. Dit betekent dat je een uitrekendatum bij het aanvragen op zal moeten geven. Er zijn ook een aantal dozen die je kunt opvragen wanneer je net bevallen bent. Dit vindt je vaak duidelijk op de pagina met informatie over de betreffende babydoos.

Vrij welke grote website heeft een pagina ingericht om een doos aan te vragen. Hier vul je informatie in, waarna je het thuis gezonden krijgt of ergens kunt afhalen. Dit is net afhankelijk van hoe zij het geregeld hebben. De inhoud van een babydoos is natuurlijk geweldig. Het zit vol met babyspullen, vaak van het betreffende merk omdat ze dat natuurlijk promoten. Zo vindt je er bijvoorbeeld vaak de eerste luiers in. Maar ook kortingsbonnen en andere leuke artikelen kun je verwachten in deze doos. Als je bent bevallen heb je ineens allemaal nieuwe producten nodig die je normaliter niet kocht, een doos is hier om hiermee kennis te maken. Zo vindt je dus allemaal babyspullen hierin. Veel fabrikanten doen mee om te sponsoren aan deze babydozen omdat zij hiermee moeders kennis kunnen laten maken met hun producten in de hoop dat het later weer wordt gekocht.

Ten slotte: een babydoos aanvragen is altijd gratis.

De leukste baby dozen om aan te vragen

Prenatal babydoos

Prenatal babydoosPrenatal, een zeer bekend merk in de babyspullen wereld heeft ook zijn eigen doos. Namelijk de Blije-doos. Naast de leuke naam zit het vol met leuke spullen. Op deze pagina http://www.prenatal.nl/diensten/blije-doos.html kun jij een doos aanvragen. Hier vul je eenvoudig de informatie in waarna je het thuis gestuurd krijgt. Zo werkt Prenatal samen met diverse bekende merken om een leuke doos samen te stellen die jij gratis kunt krijgen.

Ouders van Nu Cadeaubox

Ouders van nu doosOudersvannu.nl is een website vol met waardevolle informatie over baby en kind. Ook zij hebben een leuke box die echt aan te raden is om op te vragen. Waar kan je deze aanvragen? Hier: https://www.oudersvannu.nl/zwangerbox/aanvragen Zo ontvang je onder andere het Zwanger Magazine, de groeikalender, aanbiedingen en meer leuke spullen die zij krijgen in samenwerking met andere partners.

Klik hier om de doos aan te vragen.

Kruidvat doos

Babydoos kruidvatOok Kruidvat biedt een leuke doos. Het is wellicht geen webwinkel of bedrijf gespecialiseerd in babyartikelen, maar dat maakt het niet minder dat je deze doos gratis kunt aanvragen. Zo vindt je in de doos producten van Kruidvat zoals luiers, een koelbijtring, schuim voor in bad bij baby’s. Deze doos kun je hier aanvragen: https://www.kruidvat.nl/babymamavoordeel?

Klik hier om de doos aan te vragen

Kiekeboebox

kiekeboebox plusHeb je een PLUS supermarkt in de buurt waar je regelmatig shopt? Dan zit je goed voor deze box. Je kunt namelijk de Kiekeboebox aanvragen. Een box met spullen met een waarde van wel zelfs 40 euro! Helemaal vol met baby- en kraamproducten. Ook vindt je er waardebonnen in die je kunt gebruiken voor gratis producten. Altijd handig natuurlijk.

Deze box kun je hier aanvragen: https://www.plus.nl/info-kiekeboebox

Ook supermarkt Jumbo heeft een soortgelijke actie. Je kunt namelijk het Hallo Mamma cadeaupakket aanvragen. Dit kan via http://www.whysonline.nl/hallomama/ Dit pakket is wat minder groot, maar zitten toch een paar leuke artikelen in die je wellicht kunt gebruiken.

Baby-dump.nl

baby dump cadeaudoosTen slotte, de laatste box. Baby-dump.nl is een zeer leuke webwinkel voor allerlei babyspullen. Ook hier kun je een pakket aanvragen welke je zelf moet afhalen in een winkel. Vul het formulier op de volgende pagina in http://www.baby-dump.nl/dl/Bon_NL.pdf en wacht op de bevestiging dat je het pakket kunt afhalen!

Waarom is een babydoos precies gratis?

Dit is heel simpel. Fabrikanten willen zo snel mogelijk hun producten producten onder nieuwe moeders. Dit kunnen zij het beste doen door direct je in aanraking te laten komen met hun producten. Het is goed om te weten dat je nergens aan vast zit met een doos, behalve een inschrijving op een nieuwsbrief, een telefoontje of iets dergelijks. Maar je moet niks te kopen hierna. Zij gebruiken de gegevens om je vaak later op de hoogte te stellen van reclame en aanbiedingen, wat vaak zal zorgen dat ze regelmatig een nieuwsbrief sturen. Hier kun je natuurlijk altijd weer voor uitschrijven op elk moment. Het is altijd handig om even snel de voorwaarden te bekijken van elke actie zodat je hier op de hoogte bent. Bij elke actie zijn de voorwaarden anders.

Mis je een babydoos in de lijst?

Heb je zelf een babydoos aangevraagd ergens en vindt je deze niet in de lijst hier? Laat dan een reactie achter zodat wij deze kunnen toevoegen aan de lijst. Zo kunnen wij een zo compleet mogelijke lijst maken van alle babydozen in Nederland welke elke moeder kan aanvragen. Weet je iemand die de lijst goed kan gebruiken? Stuur de website dan door!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *