Een baby op komst of heb je kortgeleden een kind gekregen? Dan is het belangrijk dat je hele huis veilig wordt gemaakt voor de baby. Wanneer de baby nog jong is hoef je je minder zorgen te maken. De baby ligt nog erg veel in de wieg en is niet zelfstandig in staat om door het huis heen te kruipen of te lopen. Je hoeft je in dat geval dus minder druk te maken over het geval dat je baby op gevaarlijke plekken in huis kan komen.

Wanneer de baby echter ouder wordt dan wordt deze kans wel groter. Over het algemeen bestaan er verhoogde risico’s voor de baby tussen een leeftijd van 0 tot 5 jaar. De baby is dan namelijk in staat om zelfstandig te kruipen of te lopen en kan hierdoor op gevaarlijke plekken terecht komen. Denk bijvoorbeeld aan de stopcontacten in huis, het gasfornuis, maar natuurlijk ook de trap. Je kunt snel en gemakkelijk een veilig traphekje kopen voor in huis. Hieronder vertellen we er meer over.

Veilige traphekjes kopen

Met een traphekje in huis is het voor de baby niet mogelijk om van de trap af te vallen. De baby kan namelijk nog niet over het hekje heen klimmen. Op deze manier kun jij gerust ademhalen en bezig gaan met het huishouden zonder dat je er bang voor hoeft te zijn dat je kind van de trap af zal vallen. Het is belangrijk dat je een stevig en goed traphekje aanschaft, zodat je zeker weet dat deze veilig genoeg is voor je kind. Ook wil je natuurlijk wel een hekje dat pas binnen de inrichting van het huis. Daarom hebben we hieronder de verschillende soorten traphekjes besproken. Hiermee kun jij snel navigeren naar het hekje dat jij wilt.

Door hieronder verder te klikken kun je direct al veel goede traphekjes vinden. Hiervoor klik je op de button. Je vindt direct mooie, leuke en natuurlijk veilige traphekjes van bekende merken. De merken die hier te vinden zijn, zijn van KiddyGueard, BabyDan, Jippie’s, Baninni, Lascal of Lindam. Van alle traphekjes zijn verschillende soorten te vinden. Hieronder vind je er meer informatie over.

Verschillende traphekjes

Klemhekje vindenGa jij een traphekje bestellen? Dan kun je kiezen uit veel verschillende traphekjes. Zo kun je kiezen uit een houten traphekje, een klemhekje, een schroefhekje, een metalen hekje of kun je accessoires aanschaffen voor het trapkhekje voor de baby. Hieronder lichten we ze verder toe.

Waar kan ik een traphekje kopen?

Om jou een duidelijk overzicht te geven waar je veilige en geschikte traphekjes kunt kopen hebben we hieronder een overzicht gemaakt. Via de onderstaande webshops vind je betrouwbare en veilig hekjes die je baby helpen te beschermen.

Traphekjes bij Bol.com

Bij Bol.com zijn veel verschillende traphekjes te vinden. Het handige aan de website van Bol.com is dat je snel en gemakkelijk kunt filteren op merk, materiaal, prijs en nog veel meer. Daarnaast is er een groot aanbod aan traphekjes en je bent er hier zeker van dat je de bestelde artikelen snel in huis hebt.

Traphekjes bij Traphekjesstore.nl

Traphekjesstore.nl is een webshop die gespecialiseerd is in veilige traphekjes voor kinderen. Je vindt hier dan ook een groot aanbod aan verschillende traphekjes. Daarnaast lees je er meer informatie over de verschillende hekjes en ben je bij de specialist als het gaat om traphekjes voor je kind!

Traphekjes bij Babypark

Babypark is specialist op het gebied van Babyartikelen. Zo hebben zij ook een groot aanbod aan traphekjes. In de webshop kun je gemakkelijk filteren naar de verschillende artikelen. Op deze manier heb je snel een geschikt hekje gevonden die je trap helpt te beschermen. Via de onderstaande button ga je direct naar het overzicht met de traphekjes.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *