Je bent zwanger en op zoek naar een buikbank, oftewel een bekkenband. Deze zijn er in verschillende soorten en maten. Daarom is het niet voor iedereen even makkelijk om de geschikte buikband te kopen. Een klein beetje informatie is dus niet overbodig. Daarom geven wij u graag advies wanneer u een buikband wilt gaan aanschaffen. Wij geven u informatie over de soorten buikbanden die er zijn, geven u kooptips en geven u de tips waar u het beste een buikband kunt kopen.

Direct een overzicht van de verschillende buikbanden bekijken? Klik op een van de links hieronder.

Welke soorten buikbanden zijn er?

Er zijn natuurlijk vele verschillende soorten buikbanden. De hoofdgroepen zijn op te delen in twee categorieën. Dit zijn decoratieve buikbanden en verstevigende buikbanden. Het hangt dus van u af waar u naar op zoek bent. Bent u op zoek naar een buikband die uitstraalt dat u zwanger bent en u een betere uitstraling geeft of naar een buikband/bekkenband die versteviging geeft aan uw lichaam? Bedenk u dus goed welke soort buikband u wilt aanschaffen. Dit is namelijk bepalend voor het soort buikband dat u wilt gaan aanschaffen. Hieronder zullen we beide soorten verder uitwerken en geven we je tips waar je het beste een geschikte buikband kunt kopen.

Decoratieve buikbanden vinden

Je bent zwanger en een trotse aanstaande moeder. Je wilt dit graag aan je omgeving laten zien. Een manier om dit te doen is door een decoratieve buikband aan te schaffen. Deze wordt over je normale kleding heen gedragen. De buikband kunt je combineren met je positiekleding voor de zwangerschap. Op deze manier kun je elke dag een mooie en unieke look creëren hoe je er uit wilt zien. Het is dan misschien handig om meerdere buikbanden te kopen, zodat je kunt variëren in je kledingstijl. Je kunt een van deze buikbanden al na een paar weken dragen. Op deze manier leg je de focus direct al op je buik. Andere mensen zien meteen dat je zwanger bent. Op deze manier wordt je direct extra verwend door andere mensen die zien dat je zwanger bent! Om alle beste en leukste decoratieve buikbanden te vinden kunt u op de button hieronder klikken. Hiermee vindt u vele verschillende sierlijke buikbanden voor de beste prijs. Op deze manier vindt u gemakkelijk en snel een goedkope buikband.

Klik hier voor goedkope decoratieve buikbanden

Om een buikband te dragen met leuke kenmerken kunt u kiezen uit vele verschillende soorten buikbanden. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een buikband met print, een buikband met tekst of een sport/yoga buikband. Verder zijn er ook seizoensgebonden buikbanden te vinden. Koop bijvoorbeeld een buikband voor kerst of sinterklaas. Zo bent u zelfs voor de feestdagen in stijl gekleed! Hieronder vindt je in de afbeeldingen een aantal leuke buikbanden. Er zijn natuurlijk nog veel meer om uit te kiezen, maar om je een kleine indruk te geven van de decoratieve buikbanden hebben we deze alvast geplaatst. Wanneer je op de afbeelding klikt vindt je nog veel meer buikbanden in verschillende stijlen, soort en maten.

Decoratieve buikbanden

 

Verstevigende buikbanden vinden

Naast dat een buikband er leuk uitziet kunt u ook een buikband dragen tegen bekkenpijn. Hier zult u de eerste weken van de zwangerschap nog geen last van hebben. Wanneer u later in de zwangerschap komt wordt de kans groter dat u last krijgt van bekkenpijn, oftewel bekkeninstabiliteit. Niet iedere vrouw krijgt hier last van, maar u voorkomt het natuurlijk liever dan de gok te nemen.

De bekkenpijn wordt veroorzaakt door een aantal samenkomende factoren gedurende de zwangerschap. Je begrijpt waarschijnlijk dat er meer gewicht op je bekken komt doordat je lichaam zwaarder wordt. Dit komt door zowel de baby als processen die in je lichaam aan het veranderen zijn. Een gemiddelde vrouw komt tijdens haar zwangerschap 10 tot 13 kilo aan. Daarnaast worden je bekken instabieler door de aanmaak van het hormoon progesteron. Dit gebeurt ongeveer rond week 27 van je zwangerschap. Hierbij verslappen de spieren in je bekken. Dit wordt gedaan om de bevalling soepeler te laten verlopen.

Een verstevigende bekkenband/ buikband kan helpen bij de onderstaande punten:

Om de buikbanden te vinden met de beste steun klikt hieronder op de button.

Klik hier voor goedkope ondersteunende buikbanden

De beste webshops voor buikbanden

Op het internet zijn er natuurlijk veel webshops waar u buikbanden kunt kopen. Omdat het handig is om een overzicht te hebben van de beste webshops om je buikband te kopen hebben wij het onderstaande overzicht gemaakt. Voor iedere webshop hebben we een aantal van de speerpunten van deze webshop genoemd, zodat u een klein idee heeft wat u van iedere webshop kunt verwachten. U kunt op een van de afbeeldingen klikken, zodat u wordt doorgestuurd naar de winkel. U kunt direct zoeken naar een geschikte buikband!

#1 – Buikbanden.com

Buikbanden webshop

Deze website richt zich uitsluitend op buikbanden. Met de focus op buikbanden denken wij dat dit een van de meeste geschikte webshops is die buikbanden verkopen. Je vindt hier buikbanden in allerlei soorten en en maten. Of je op zoek bent naar sierlijke en stevige buikbanden, deze webshop heeft ze vrijwel allemaal. Door op de afbeelding of button te klikken gaat u naar het aanbod.

Bekijk het aanbod van Buikbanden.com

#2 – Prenatal

Prenatal logoPrenatal is de nummer 1 winkel voor de beste spullen voor tijdens en na de zwangerschap. Dat geldt ook voor de beste buikband of bekkenband. U vindt er diverse comfortabele en stijlvolle bekkenbanden. Door het aanbod te bekijken kunt u links op de afbeelding of op de button onder de afbeelding klikken.

Bekijk het aanbod van Prénatal

#3 – Noppies

Noppies buikbandenDe buikbanden van Noppies bieden zowel ondersteuning als uitstraling. Het bevat een zachte stop. De buikbanden van Noppies zijn erg aangenaam en voorzien van de mooiste prints en kleuren. Het aanbod aan buikbanden is niet even groot als de hiervoor genoemde webshops, maar Noppies beschikt wel over een uniek aanbod. Zeker even een kijkje waard.

Bekijk het aanbod van Noppies

Waar moet ik op letten bij het kopen van een buikband?

In totaal zijn er dus twee hoofdsoorten voor buikbanden. Oftewel twee motieven om een buikband te kopen. Je kunt een buikband kopen om je kledingstijl een boost te geven of ter versteviging van het extra gewicht op je lichaam. Verder hebben we een overzicht gegeven met de beste webshops om je buikband aan te schaffen. Tot slot kunnen we nog een aantal tips geven die handig zijn om op te letten voorafgaand aan het kopen van een buikband. De onderstaande tips kunnen u hierbij helpen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *