Je bent zwanger en druk om alles te regelen voor de baby, jouw gezondheid en de normale dagelijkse taken af te ronden. Tijdens de zwangerschap komen er meer zaken om de hoek kijken waar je van tevoren misschien niet aan hebt gedacht. Denk aan het inrichten van de babykamer, alle accessoires voor als de baby komt of een cursus om je voor te bereiden op de zwangerschap. Als deze zaken en nog veel meer zaken moeten worden betaald. Wanneer je het optelt schrik je je misschien kapot van het bedrag dat je voor je ziet. En dan gaat je kleding ook nog strakker zitten en wordt het tijd op zwangerschapskleding te kopen!

Het liefst bespaar je hier natuurlijk wat geld op gezien alle kosten die je al moet maken. Na de bevalling is er een extra mondje bij bij jou thuis en deze zal ook moeten worden gevoed. Ook dit gaat geld kosten! Op deze pagina geven wij je tips hoe je goedkope positiekleding kunt vinden. Daarnaast wil je er natuurlijk ook nog stijlvol bij lopen. Met de tips op deze pagina betaal je niet teveel en kun je goedkope zwangerschapskleding vinden.

Waar vindt ik goedkope zwangerschapskleding

ZwangerschapskledingJe weet wat het is en dat je het nodig hebt voor de zwangerschap. Het is goed om al op zoek te gaan naar de positiekleding voordat je lichaam gaat groeien. Soms kost het tijd om de kleding te vinden en wanneer je het online besteld moet je de verzendtijd niet vergeten. Het is zonde om je normale kleding uit te rekken, zodat dit niet meer lekker zit als je zwangerschap straks is afgelopen. Hieronder vindt je waar je het beste goedkope zwangerschapsmode kunt vinden. Ook hebben we er rekening mee gehouden dat je er natuurlijk nog steeds stijlvol bij wilt lopen!

 • Onze favoriet om jou positiekleding te bestellen is Prenatal. Dit is de nummer 1 website voor babyartikelen en alles wat je nodig hebt voor je zwangerschap. Je kunt hier werkelijk voor alles terecht. Of je nu op zoek bent naar bovenmode, zoals t-shirts, truien, jassen of blouses, Prenatal heeft het hele aanbod. Ook vindt je hier broeken, rokken, lingerie, jassen en nog veel meer. Bij Prenatal vindt je altijd vele aanbiedingen, waardoor het goedkoper wordt om de spullen te bestellen.
 • Verder kun je bij Zalando altijd een goed aanbod aan positiekleding vinden. Zalando beschikt vaak over kortingen en is op het gebied van veel kleding de goedkoopste in de markt. Het leveren van de producten is via Zalando gratis. Zelfs als je wilt retourneren. Dit maakt het makkelijker om de kleding vanuit huis te bestellen als je niet 100% zeker bent of de kleding wel goed zal passen. Tot slot heeft Zalando vaak kortingsbonnen van €10,-. Hiervoor moet je wel boven de €100,- bestellen, maar met meerdere kledingstukken kom je hier al snel over.
 • Voor een leuk en trendy aanbod aan kleding ga je naar Noppies. Niet altijd de goedkoopste, maar wanneer je een paar mooie kledingstukken koopt heb je er misschien ook minder in totaal nodig. Op deze manier bespaar je alsnog en shop je de leukste kleding artikelen. Noppies is de webwinkel voor alle zwangerschapskleding en baby- en kinderkleding. Noppies beschikt wel over een pagina met alle kleding die in de uitverkoop is. Check hier de pagina.

Onze tips om goedkope positiekleding te vinden

Hieronder hebben we een overzicht gemaakt met tips voor goedkope zwangerschapskleding. Niet alle tips zijn voor jou misschien mogelijk om gebruik van te maken, maar wij hebben er zoveel mogelijk genoemd, zodat er vast een aantal handige tips voor jou tussen zitten!

 • Probeer zwangerschapskleding te lenen in de directe omgeving. Sommige mensen zijn niet meer van plan om het te gebruik gezien hun zwangerschap er op zit. Toch hebben ze de kleding nog. Deze kun je misschien gratis lenen of een een klein bedrag gebruiken tot het einde van jou zwangerschap.
 • Ga je toch kleding kopen dan is het goed om de aanbiedingen in de gaten te houden. Let op de folders die je thuis krijgt, speur het internet af, vraag bekenden op er acties lopen of kijk of je nog tegoedbonen voor bepaalde winkels hebt.
 • Bij webwinkels die zich alleen richten op zwangerschapskleding is het goed om de sale pagina even te checken. Noppies richt zich hier bijvoorbeeld op en beschikt over een pagina met kleding in de verkoop. Klik hier om het aanbod zwangerschapskleding te bekijken dat in de uitverkoop is.
 • Wanneer je online zoekt naar artikelen in webshops is het goed om te filteren op prijs van laag naar hoog. Vrijwel alle grote webshops van tegenwoordig bieden deze mogelijkheid.
 • Welke kleding heb je nodig voor het huidige seizoen? Welk seizoen ga jij door de laatste 6/7 maand van de zwangerschap. Mocht je de winter net door zijn tijdens de eerste maanden dan is het niet nodig om een dikke trui te kopen.
 • Deze sluit aan op de voorgaan. Probeer tussen kleding te kopen. Bijvoorbeeld longsleeve shirts. Dit kun je gebruiken op warmere en koudere momenten.
 • Nog een tip die aansluit bij de voorgaande. Probeer stof te kiezen dat comfortabel is in verschillende seizoenen. Katoen, denim en polyester zijn zowel in koude tijden en in warme tijden goed te dragen.
 • Koop een aantal decoratieve buikbanden. Een decoratieve buikband kun je over je normale kleding heen dragen. Op deze manier kun je een aantal verschillende looks creëren met dezelfde positiekleding eronder. Dit bespaart dus direct in het aantal items dat je moet aanschaffen. Er zijn al vele verschillende goedkope buikbanden te vinden.
 • Koop een maatje groter. Niet wat iedereen wil, maar een geschikte manier om geld te besparen. Zwangerschapskleding is bedoel om met de groei van je lichaam mee te rekken. Hierdoor blijf het in een goede vorm om je lichaam heen zitten. Een maatje groter kopen is goedkoper dan zwangerschapskleding, maar het nadeel is dat je lichaam er groter door lijkt. De kleding zit vaak wijd, hangt losjes en zit niet altijd even lekker.
 • Deze tip sluit aan op de voorgaande. Pak een paar kleren van je partner! Als hij natuurlijk een maatje of aantal maatjes groter heeft dan jou.

Met deze tips moet jij gegarandeerd kunnen besparen op zwangerschapskleding. Zorg wel dat je er op tijd bij bent, zodat je niet op het laatste moment moet haasten om nog goedkope zwangerschapsmode te vinden. Soms kost het tijd om de juiste aanbiedingen en winkels te vinden. Vergeet niet de bezorging van jou kleding wanneer je het online besteld.