De Little Tikes is wellicht de meest bekende glijbaan en zie je ook bij vele huishoudens. De glijbanen zijn stijlvol, maar belangrijker: veilig en enorm leuk voor de kids. Een glijbaan is voor velen kinderen een favoriete speelitem. Het geeft kinderen een goed gevoel. Daarnaast is de glijbaan klein, compact en kan deze eenvoudig verplaatst worden zodat het niet veel ruimte inneemt en ook niet in de weg hoeft te staan.

Little tikes glijbaan

Deze is bij Intertoys.nl hier te koop.

De glijbanen van Little Tikes hebben altijd leuke kleuren voor de kinderen waardoor het kinderen erg aanspreekt. Waar je vroeger enkele glijbanen had is het aanbod tegenwoordig gegroeid. Zo vindt je verschillende kleuren glijbanen en verschillende soorten. Eén van de eerst bekende glijbanen is de glijbaan hierboven, een simpele glijbaan waar kids veel plezier aan beleven. Tegenwoordig zie je alleen veel meer modellen zoals bijvoorbeeld onderstaand model:

Gekleurde little tikes glijbaan

Deze is bijvoorbeeld bij Bol.com te koop hier.

Wanneer is de glijbaan geschikt voor kinderen?

Er zijn verschillende modellen glijbanen en ook voor verschillende leeftijden. Er zijn glijbanen voor kids vanaf 18 maanden tot en met 4 jaar, maar ook voor alle leeftijden en zelfs ouder. Kijk dus even hoe oud je kind is en voor welke leeftijd de glijbaan geschikt is. De glijbanen van het merk Little Tikes hebben een goede naam opgebouwd in de jaren, dankzij het leuke design, het plezier dat kinderen er aan beleven, maar net zo belangrijk: de veiligheid en stabiliteit voor kids.

Waar kan je het beste terecht voor een Little Tikes glijbaan?

De glijbanen zijn bij verschillende shops te koop, de meeste hebben ook net een ander aanbod. Het is dus goed om de verschillende glijbanen van het merk te bekijken en eventueel de verschillende prijzen te vergelijken als deze bij meerdere webwinkels te verkrijgen is.

De beste webwinkels zijn:

Klik op de webwinkel naam om het aanbod te kijken van de glijbanen. Ook is het goed om te weten welk budget je er uiteindelijk aan wilt geven, er zijn verschillende prijsklassen glijbanen. Ook kun je kiezen voor een wat minder bekend merk, er zijn namelijk meer merken glijbanen die ook prima voldoen.

Ook erg populair is de activiteitengym, dit is een uitbreiding van de glijbaan. Deze neemt wel meer ruimte in en past dus ook niet in elk huis. Deze is ook perfect om in de tuin neer te zetten met lekker weer. Zo kan je kind hier heerlijk in spelen. Het is ideale manier om je kinderen meer en beter te laten bewegen. Kinderen beleven hier een groot plezier aan!

Activiteiten gym

De activiteitengym met glijbaan is verkrijgbaar bij Bart Smit.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *