Wanneer het over de verzorging van je baby gaat dan ben je natuurlijk altijd zo goed mogelijk voorbereid. De kamer van je baby richt je zo leuk mogelijk in, je koopt het leukste speelgoed waar je baby uren zoet mee is en je zorgt voor de beste voeding om je kind groot te laten worden. Wanneer je een uitstapje gaat maken dan is het handig alles bij je te hebben wat je nodig hebt. Dit kun je doen door een luiertas mee te nemen. In een luiertas kun je namelijk alle spullen stoppen die je nodig hebt tijdens het uitstapje. Zoals de naam al doet vermoeden kun je luiers in de tas stoppen. Maar dat is niet het enige. Een luiertas is handig om er nog veel meer spullen in te stoppen. Hieronder geven we meer tips over de spullen die je in de tas kunt stoppen en geven we tips voor enkele leuke luiertassen.

Bekijk direct het overzicht van de verschillende luiertassen:

Welke spullen doe ik in de luiertas

Wanneer je een uitstapje gaat maken met je baby dan wil je niet binnen de kortste keren weer naar huis moeten omdat je iets bent vergeten. Het is verstandig om er voor te zorgen dat je direct alle spullen bij je hebt die je nodig hebt of kunt hebben. Door er voor te zorgen dat je op pad gaat met een goed gevulde luiertas kun je uiteindelijk ook altijd wat langer wegblijven dan van tevoren gepland.

Om er voor te zorgen dat je de juiste spullen mee hebt, hebben we hieronder een handig overzicht met alle artikelen die je in de luiertas kunt doen.

  • Luiers. Spreekt voor zich! Maar zorg er wel voor dat je er voldoende bij je hebt. Het best kun je iets meer luiers meenemen dan je denkt nodig te hebben. Op deze manier weet je zeker dat je altijd genoeg bij je hebt.
  • Matje. Wanneer je onderweg de luier moet verschonen heb je hiervoor een matje nodig. Zorg dat je deze altijd bij je hebt, zodat je de luier van je baby overal kunt verschonen.
  • Billendoekjes. Tijdens het verschonen van een luier is het altijd handig dat je doekjes bij je hebt om de billen van je baby schoon te maken.
  • Zakje voor de vieze luiers. De luiers kun je helaas niet overal zomaar weggooien. Zorg dat je daarom zakjes bij je hebt die goed kunnen worden afgesloten, zodat je zelf geen last hebt van de stank.
  • Schone kleding. Schone kleding voor de baby is altijd handig om bij je te hebben. Zo hoef je ook niet weer terug naar huis wanneer de kleding van je baby smerig wordt.
  • Billenzalf om zere billen bij de baby te voorkomen.
  • Verder is het handig om pleisters in de luiertas te doen die je mee hebt onderweg. Bij kleine ongelukjes heb je altijd een pleister bij je.
  • Indien je baby medicijnen nodig heeft zorg dan dat je deze bij je hebt. Deze passen goed thuis in de luiertas.
  • Een doek voor borstvoeding. Dit is iets wat je al snel kunt vergeten. Wanneer je onderweg bent kan het zijn dat je borstvoeding geeft aan je kind. Zorg er in dat geval voor dat je een doek bij je hebt om je borsten af te schermen.

Er zijn nog een aantal spullen die je optioneel mee kunt nemen en worden aangeraden. Zo kun je een knuffel of een speeltje meenemen voor je kind. Wanneer jij even gezellig met iemand aan het kletsen bent of iets aan het regelen bent dan kan je baby zichzelf met de knuffel of het speeltje vermaken. Tot slot kun je een thermometer of andere spullen in de luiertas stoppen die je nodig kunt hebben voor de baby wanneer je onderweg bent.

Waar kan ik de beste luiertassen kopen?

Op internet kun je gemakkelijk en snel verschillende luiertassen vinden. Wij zijn het internet afgespeurd op zoek naar de beste tassen. We kwamen op enkele websites welke we aanraden om een kijkje te nemen wanneer je op zoek bent naar de beste luiertassen. Je kunt direct verder klikken naar een van deze webshops om het aanbod te bekijken.

Luiertassen bij Bol.com

BolWij raden je aan om een kijkje te nemen op de website van Bol.com. Hier vind je een groot overzicht aan verschillende luiertassen. Je vindt er namelijk honderden tassen die je direct kunt bestellen. Handig is dat de website je de mogelijkheid geeft om direct te filteren op de verschillende tassen. Filter tussen de verschillende merken, de prijs of kleur. Daarnaast kan Bol.com de tassen laten filteren op de beoordelingen van andere bezoekers.

Luiertassen bij Prenatal

PrenatalNet al bij Bol.com vind je bij Prenatal een groot aanbod aan verschillende luiertassen. In het gehele aanbod kun je kiezen uit vele verschillende tassen van bekende merken. De tassen zien er ook nog eens modieus uit, waardoor jij er helemaal hip bij loopt. Je hoeft er ook niet raar van op te kijken wanneer er leuke kortingen op de tassen zitten! Klik op de onderstaande button om het overzicht van de tassen direct te bekijken.