Vanaf vandaag is het weer zover. De Mama Mazzeldagen 2017 zijn van start gegaan. Van dinsdag 28 maart t/m zondag 2 april kun je naar hartelust, met veel korting, shoppen bij de Prénatal. Dus (aanstaande) mama’s sla jullie slag, want mama’s hebben mazzel met de Mama Mazzeldagen van Prénatal. Aangezien wij weten hoe duur het is om kinderen te hebben, konden wij jullie deze tip niet onthouden.

Mama Mazzeldagen

Twee keer per jaar organiseert Prénatal de Mama Mazzeldagen. Tijden deze zes dagen krijg je op het grootste gedeelte van het assortiment 20% korting. Ook zijn er tijdens deze dagen hoge kortingen van wel 40%. Dit is vooral op de duurdere producten met een A-label, zoals kinderwagens, autostoelen etc. Heb jij jouw baby/kinderuitzet nog niet compleet? Sla dan nu je slag, want de Mama Mazzeldagen kunnen je veel geld besparen. Wil jij als eerst op de hoogte zijn van de datum van de Mama Mazzeldagen in het najaar van 2017? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.

Mega mazzel op kinderwagens of buggy’s

Heb jij nog een kinderwagen of buggy nodig voor jouw kind? Shop dan deze week bij Prénatal, want tijdens de Mama Mazzeldagen gaan deze producten met 40% korting weg. Meestal zijn kinderwagens en buggy’s best grote uitgaven, die je moet doen als je een kleintje hebt. Het kan je nu tot wel €400,- besparen.

Maxi-Cosi Mura Plus 4

Maxi Cosi Mura Plus

 

Quinny Buzz Xtra

Mama Mazzeldagen Buggy

Mega mazzel op autostoelen

Tijdens deze Mama Mazzeldagen krijg je tot wel 40% korting op diverse autostoelen. Op de autostoelen van Prénatal zelf krijg je 20% korting, net als op de autostoelen accessoires. Er zijn drie verschillende groepen autostoelen. Voor iedere lengte/gewichtscategorie één.

Maxi-Cosi Pebble Triangle Black

Mama Mazzeldagen Autostoel Maxi Cosi

 

Chicco Go One isofix

Mama Mazzeldagen Autostoel groep 1

 

Maxi-Cosi Rodi XP

Autostoel groep 3

 

Naast deze groepen, zijn er ook nog combistoelen. Deze zijn bijvoorbeeld geschikt voor kindjes van 9 t/m 36 kg. Je vindt alle autostoelen die Prénatal verkoopt in het Mamazijn warenhuis.

Mama Mazzeldagen korting op fashion

De komende zes dagen is er op alle fashion 20% korting bij Prénatal. Ook op alle merk fashion. Dit geldt voor alle kinder-, slaap-, en positiekleding. Je vindt alle Prénatal fashion in het Mamazijn warenhuis.

Zo heb je dit leuke jasje van Name It van €36,99 voor nu nog maar €29,59

Baby Meisjes kleding

Of dit toffe jongens shirt van Name It van €12,99 voor nu nog maar €10,39

Jongens shirt Name it

Ben je in verwachting en heb je positiekleding nodig? Wat dacht je van deze leuke tuniek van Prénatal van €29,99, voor nu nog maar €23,99?

Positiekleding

Korting op alles voor je uitzetlijst

Ben je in verwachting? Dan ben je waarschijnlijk druk bezig om de uitzetlijst bij elkaar te kopen. Tijdens de Mama Mazzeldagen krijg je 20% korting op alle uitzetartikelen. Je vindt de uitzetartikelen in het Mamazijn warenhuis.

Aankleedkussen en hoezen

Mama Mazzeldagen Aankleedkussen

Badje

Babybad

Borstkolf

Borstkolf Medela

Extra mazzel

Is er toch een product wat je graag wilt aanschaffen, maar wat niet meedoet aan het Mama Mazzeldagen voordeel? Niet getreurd, want Prénatal geen 10% extra mazzel korting op een product naar keuze. Wel zijn een aantal producten uitgesloten van deelname (zie hiervoor de site van Prénatal). Je kunt de 10% extra mazzel korting gebruiken door de code: MAZZEL in te vullen bij je bestelling.

Dit blogartikel is tot stand gekomen uit eigen beweging. Wij van Mamazijn weten hoe duur het is om een baby te krijgen en om kinderen te hebben. Om die reden willen wij deze hoge kortingen onder de aandacht brengen van alle mama’s. Dit artikel is niet gesponsord, maar bevat wel affiliate links.

Mamazijn logo

Volg jij ons al op Facebook, Instagram, Pinterest, Twitter en Youtube?

Afbeelding: Prénatal

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *