Je kent het wel, eindeloos shoppen voor die schattige rompertjes. Totdat je kind ze niet meer aan hoeft. Balen! Maar niet getreurd, mocht je kind geen rompers meer aankunnen dan kan je altijd nog rompers gaan shoppen voor je manlief!

RompHim

Ja echt, rompers voor mannen. Inclusief felle kleurtjes en drukke printjes. Ze noemen het ‘RompHim’. En wees nou eerlijk, dit is toch wat er eigenlijk nog ontbrak in je leven? Stel het je even voor, gezellig samen met kind en man op stap op een heerlijke warme zomerdag, inclusief matchende rompers!

RompHim

Kickstarter project

Mensen zijn er in ieder geval enthousiast genoeg over om er in te investeren. Ondertussen hebben de bedenkers van de RompHim al zo’n €200.000,- bij elkaar door middel van Kickstarter. De RompHim is bedacht door vier vrienden die studeren aan de Northwestern University business school in Illinois (VS).

In combinatie met?

Eerder: in combinatie met wat niet? De RompHim gaat werkelijk samen met alles, hoedjes, sjaaltjes, zonnebrillen. Mooi paar slippertjes eronder of gemakkelijke instappers. Ga je uiteten? Doe je een iets sjieker exemplaar aan met wat nette schoentjes eronder, blazer erover aan. Het kan allemaal. Kijk maar hoe leuk de bedenkers van de RompHim eruit zagen op Coachella. Helemaal hip voor het komende festivalseizoen

RompHim Coachella

De reacties

Op social media hebben mensen duidelijk gemixte gevoelens over deze RompHip. De een vindt het stiekem best wat hebben en de ander trapt het product volledig de grond in. Zo ging deze tweet viral:

“Just me, in a RompHim, with a fidget spinner, and a grande Unicorn Latte. That’s what I want the world to remember about 2017.”

We zullen meemaken of het een grote flop wordt of dat het echt uitloopt tot een succes. Wie weet loopt deze zomer elke man wel in z’n romper over straat. Of is het de nieuwe festival trend van 2017? In ieder geval, er valt wat van te vinden maar er bestaat niet zoiets als negatieve aandacht. Het product is ondertussen misschien wel het gesprek van de dag, dus ze doen toch ergens iets goed.

Wat vind jij hier nou van? Zou jij jouw man/vriend of wie dan ook, in een RompHim laten lopen? Laat het ons weten in een reactie hieronder.

Mamazijn - logo

 

Dit artikel is niet gesponsord of betaald, maar bevat wel affiliate links. Koop je via die links een product, dan krijgt Mamazijn daarvan een x percentage. Dit zijn kleine bedragen die wij gebruiken voor de verbetering van onze site. Hier zitten voor jou geen extra kosten aan. 

Afbeeldingen: Instagram

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *