Behang voor de baby, dit vereist altijd de nodige inspiratie. Je wilt de baby/kinder kamer natuurlijk leuk inrichten. Een witte of zwarte muur gaat het natuurlijk niet doen. Daarom ga je op zoek naar leuk baby behang om de boel op te fleuren.

Behang voor de kamer is er natuurlijk in vele soorten en stijlen. Een uitgebreid aanbod geeft je de mogelijkheid om is goed te zoeken wat aansluit bij jouw ogen. Zo vindt je onder andere behang van dieren, leuke figuurtjes en vrolijke kleuren bijvoorbeeld. Wat vast staat is dat er talloze mogelijkheden zijn.

Bekende merken voor baby- en kinderbehang zijn onder andere Bora, Dana Heim, Eijffinger, Pip, Suzani, Bindi, Un Bisou, Ferm Living, Inke en Studio Poppy. Elke soort behang heeft zijn eigen stijl.

Bekijk hier ook enkele leuke voorbeelden van babybehang.

kinderbehang voorbeeld Behang babykamer
behang voor de babykamer babykamer prints behang

Naast de verschillende decoratie, zijn er natuurlijk ook verschillende soorten behang. Van goedkoop tot wat duurder. Het is dus altijd goed om even te kijken wat de verschillende prijzen zijn en welk budget hiervoor over is. Wil je maatwerk? Ook dat is mogelijk natuurlijk. Uiteraard moet je hierbij wel denken aan een stuk hogere prijs. Het geeft wel de unieke uitstraling zoals jij het precies wilt. Je kunt namelijk alles zelf bepalen. Zo kun je zelf kiezen welke kleuren je wilt, welke figuren en illustraties en waar wat moet zitten.

Baby behang kopen – Waar doe ik dit?

Net zoals andere babyartikelen is ook babybehang verkrijgbaar bij diverse webwinkels. Al kunnen wij ze niet allemaal aanraden. Wij raden hier diverse webshops aan die een goed aanbod hebben, een goede reputatie hebben en ook nog is een goede service aanbieden en snel leveren. Aanraders zijn:

Met name bij Kleine Zebra vindt je een erg leuk uniek aanbod. Van behang met diertjes, leuke figuurtjes tot wat stoer behang zoals met vliegtuigjes en formule 1. Voor zowel jongetjes als meisjes vindt je hier een divers aanbod. Het behang wil je natuurlijk wel kunnen afstemmen! Je vindt hier een groot aanbod om de kamer leuk te kunnen decoreren en een frisse look te geven.

Waar kun je behang op inspireren?

Een baby kan natuurlijk nog niet echt praten, praten leren ze pas later (helaas). Daarom heb jij de taak kinderbehang uit te zoeken. Je kunt natuurlijk denken aan een algemene look, maar ook interesses in een bepaalde sport, films of ander thema kunnen inspiratie geven. Uiteraard kun je inspiratie op doen en kijken wat goed bij kinderen aansluit, denk hierbij aan Disney wat altijd populair is. Of een ander populair tv-programma of thema in de wereld.

Behang ophangen in de babykamer

De babykamer wil je natuurlijk altijd op tijd inrichten. Velen doen dit ook al voor de geboorte en zorgen dat deze klaar is tegen het einde van de zwangerschap. Zo hoef je niet niet mee bezig bij de geboorte, gezien je het als ouders al druk genoeg zult hebben in deze tijd en niet zit te wachten om behang op te hangen voor de baby.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *