Als je straks bevalt wil je natuurlijk de beste artikelen en spullen hebben voor je baby. Daarbij hoort ook een goede combiwagen. De eerste jaren van een baby is een kinderwagen onmisbaar. Je hebt dan ook veel verschillende keus in kinderwagens en het is goed om je vooraf voor te bereiden op de verschillende wagen en welke voor jou het beste is om te gebruiken. In dit artikel gaan we het hebben over een aantal verschillende kinderwagens, maar voornamelijk over de combiwagen. We hebben al een aantal combiwagens voor je verzameld. Deze zijn getest en je vind hier een aantal voor- en/of nadelen bij.

Direct het grootste en beste aanbod combiwagens bekijken? Kijk hier dan.

De beste combiwagen

Heel zwart wit kunnen we niet één beste combiwagen voor je geven. Er zijn namelijk meerdere zaken waarop je dient te letten bij het uitkiezen van een geschikte combiwagen. Denk aan prijs, kwaliteit en comfort etc. Iedereen geeft meer waarde aan het een dan aan het ander. Wat voor de ene persoon dan ook de beste keus is, is voor de andere misschien helemaal geen goede keus. Lees je pagina dus aandachtig door en bedenk wat voor jou de beste keus is!

Deze combiwagen Easywalker June staat bekend om het gemak op elk soort terrein. Het staat bekend om het ‘all terrain’ gebruik ervan. Ga je dus vaker wandelen met de kinderwagen en kom je op minder begaanbare wegen dan is dit wellicht een geschikte kinderwagen voor jou en je partner.

De Mutsy Igo is een geschikte combiwagen voor lange mensen gezien deze een uitschuifbare stang heeft. Verder stuurt hij gemakkelijk en is hij in meerdere varianten te verkrijgen. Bijvoorbeeld met foambaden of luchtbanden. Ook heb je twee typen reiswiegen. Namelijk lite en comfort.

Deze Bugadoo Bee + combiwagen is erg gemakkelijk voor het gebruik in de stad. De combiwagen is namelijk goed wendbaar en gemakkelijk om mee te nemen. Bijvoorbeeld handig om de bus in mee te nemen of tijdens het shoppen.

De Stokke Scoot is getest door de consumentenbond. De ene helft van de testers zou de wagen aanschaffen, omdat hij makkelijk wendbaar is en de andere helft vind hem moeilijk stoeprandjes op te krijgen. Verder is het een handige kinderwagen bij het boodschappen doen met het mandje onderin en gezien het een hoge wagen is.

De 4 Moms Origami is een kinderwagen die veel comfort en gemak voor de ouder biedt. Aan de hand van een knop klapt deze kinderwagen automatisch in. Daarnaast heb je een display met de afstand, loopsnelheid en de temperatuur. Ook heb je verlichting bij de wielen. De accu wordt automatisch opgeladen tijdens het lopen en je kunt er je telefoon ook mee opladen.

Wat is een combiwagen precies en welke alternatieven heb ik?

Er zijn vele verschillende soorten kinderwagens, waaronder de combiwagen. Nog niet helemaal zeker of een combiwagen wel de goede keus is voor jou. Over het algemeen is een combiwagen een uitgebreidere kinderwagen en is bedoeld voor baby’s van 0 tot 4 jaar. De naam zegt het ook al “combi”wagen. Het combineert een kinderwagen en een wandelwagen. De kinderwagen is bedoeld voor kinderen van 0 tot 9 maanden en heeft een platte bak waar de baby in kan liggen. De wandelwagen is bedoeld voor de langere afstanden en vaak voor kinderen van 8 maanden (die kunnen zitten) tot 4 jaar. De wandelwagen heeft een zitje waarin kinderen rechtop kunnen zitten. De combiwagen combineert deze beiden. Je kunt namelijk van de platte bak een zitje maken door deze om te zetten of te vervangen voor een zitje. Zo hoef je na 9 maanden geen nieuwe kinderwagen aan te schaffen.

Dan is er ook nog de buggy. Deze is meer voor het gebruikersgemak voor jezelf. De buggy is niet bedoeld voor de lange afstanden over het algemeen. Hiervoor kun je beter een combiwagen aanschaffen. De buggy is licht en gemakkelijk inklapbaar. Dit maakt een buggy dus erg makkelijk om snel ergens mee naar toe te nemen, zoals wanneer je even naar de supermarkt moet en de baby mee neemt. De buggy gooi je dan even snel in de kofferbak. Voor de beste buggy klik je op de voorgaande link.

De voordelen van een combiwagen

Indien je nog twijfelt over een combiwagen is het misschien handig om de voordelen van een combiwagen voor jezelf op een rijtje te hebben. Zo kun je nagaan of je besluit om voor een combiwagen te gaan of een andere kinderwagen aanschaft.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *