Snel zwanger worden tipsHet is eindelijk zo ver. Jij en je partners besluiten om het avontuur aan te gaan en samen een kind te krijgen. Voor sommigen is dit een ‘eitje’ terwijl anderen maanden of soms jaren bezig zijn en het snel zwanger worden maar niet wil lukken. Dit artikel is bedoeld voor iedereen die graag een kind wil krijgen en tips snel zwanger worden kan gebruiken om het te stimuleren. Maak gebruik van de snel zwanger worden tips, zodat ook jullie binnenkort kunnen beginnen met het aftellen van de 9 maanden zwangerschap!

Vrijtips start vandaag nog

Een van de belangrijkste snel zwanger worden tips is door te kijken wanneer je het beste seks kunt hebben. Veel mensen willen zo vaak mogelijk seks hebben, omdat zij denken dat je dan het meeste kans hebt om zwanger te worden. Echter is dit niet zo. De beste frequentie is door iedere twee of drie dagen te vrijen. Daarnaast heeft de vrouw het meeste kans om zwanger te raken in de dagen voor en op de dag zelf van de ovulatie. Door op deze dagen te vrijen heb je het meeste kans om snel zwanger te worden.

Daarnaast is het erg belangrijk om er wel plezier in te hebben. Denk niet continue aan het maken van een baby wanneer je seks hebt met je partners, maar geniet van de beleving die jullie daarbij samen meemaken. Wanneer je continue in je gedachten hij het snel zwanger raken zit dan kan dit ook stress met zich meebrengen. Stress kun je in dit geval beter vermijden. Naast dat het belangrijk is om je op je gemak te voelen, brengt dit ook andere voordelen met zit mee. Wanneer er bijvoorbeeld ook aan voorspel wordt gedaan wordt de vrouw natter wat een prettiger gevoel geeft voor zowel de man als vrouw. Daarnaast komt de vrouw sneller klaar. Wanneer de vrouw klaarkomt trekt de baarmoeder zich samen, waardoor het sperma van de man ook beter wordt aangetrokken.

Naast de bovenstaande tips worden er ook standjes aangeraden waarbij het zaad na de seks beter en langer in de vagina blijft. Dus wanneer de man bovenop ligt, lepeltje-lepeltje of doggiestyle. Blijf dus als vrouw zijn even een kwartiertje liggen na de seks.

Overige zwangerschap stimulerende tips

ZwangerschapstestNaast de vrij tips die erg snel kunnen werken zijn er nog andere tips die je snel kunnen helpen om sneller zwanger te worden. Een gemakkelijke tip is om foliumzuur te slikken of gezond te eten. Gezond eten is o.a. weer een onderdeel van je goed in je vel voelen. Wanneer je lekker in je vel zit neemt de kans toe om zwanger te worden. Zorg daarom dat je ook genoeg slaap krijgt en niet teveel stress hebt in het dagelijks leven. Als je nog meer vragen hebt over “hoe wordt ik snel zwanger” kun je deze blog volgen. Er volgen nog vele tips die de vragen beantwoorden over hoe snel zwanger worden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *