Een baby op komt of kortgeleden bevallen van een kleintje? Dan ben je vast al druk bezig met alle voorbereidingen, zoals het inrichten van de babykamer, verdiepen in de beste voeding voor de baby of het kopen van speelgoed. Bij het inrichten van de babykamer hoort natuurlijk ook een veilige en leuke babybox. Een box hoort een plek te zijn waar je kind zich veilig en op zijn of haar gemak kan voelen. Wanneer jij alleen thuis bent en even een momentje voor jezelf wilt dan wil je je kind in de box kunt laten zonder dat je je ergens zorgen over hoeft te maken.

Om er voor te zorgen dat je baby zich goed kan vermaken in de box kun je er voor zorgen dat je kind over het juiste speelgoed beschikt. Er zijn veel verschillende speeltjes beschikbaar voor in de babybox waar je kind zich uren mee kan vermaken. De juiste speeltjes zorgen er voor dat je kind niet het gevoel krijgt dat hij of zij opgesloten wordt in een box, maar dat je kind zich juist op zijn gemak zal voelen wanneer hij of zij de box in moet.

Direct de producten bekijken? Klik op een van de links hieronder.

Verschillend boxspeelgoed

Nadat je een juiste box voor de baby hebt gevonden is het belangrijk dat er een geschikt boxkleed in zit. Met een juist boxkleed zal je kind zich beter op zijn gemak voelen. Bij het kopen van een boxkleed hebben we een aantal tips wat betreft de kleur, de afmeting en het soort kleed. Hier lees je onze tips voor het kopen van een boxkleed. Wanneer de box er is en je hebt er een geschikt kleed voor gevonden dan wordt het tijd om de box in te richten met leuke speeltjes.

Boxspeelgoed is er in alle soorten en maten. Allereerst kun je kiezen voor een muziekmobiel. Een muziekmobiel is een speeltje dat je boven de de box hangt. De muziekmobiel speelt een bepaalde melodie af. Dit is vaak een vrolijk deuntje waar je kind heerlijk mee in slaap kan vallen. Naarmate je baby op de lange termijn beter gewend raakt aan deze melodie dan wordt deze herkenbaar. Is je baby ongerust of is het tijd om te gaan slapen? Dan kun je dezelfde melodie afspelen wanneer je kind in de box ligt. Dit geeft je kind een vertrouwelijk gevoel waarmee hij of zij gemakkelijk snel in slaap kan vallen. Een muziekmobiel kan ook worden gezien als speelgoed dat begint te rammelen wanneer er aan wordt geschut. Je kind kan er met de handen mee spelen, zodat het geluid maakt op het moment dat hij of zij er aan rammelt.

Wat daarnaast zeker niet mag ontbreken in de box is een lekkere zachte knuffel. Wanneer je baby de box in gaat dan geeft het hem of haar een veilig en prettig gevoel om weer naast zijn of haar ‘vriendje’ te mogen liggen. Een lekkere zachte knuffel zal je kind veel comfort geven, maar het belangrijkste is dat je kind zich minder snel eenzaam zal voelen. Knuffels zijn er in de vormen van leuke diertjes en in vrolijke en gezellige kleuren.

Tot slot zijn er leuke artikelen die je op kunt hangen aan de rand van de box. Voor de baby is het leuk om speelgoed te hebben dat aan de box hangt. Vanuit de box kan hij of zij er gemakkelijk mee spelen. Voor een kind is het leuk om speelgoed te hebben met vrolijke kleuren die een leuke versiering geven aan de box. Rammelaartjes zijn erg populair aangezien je kind hiermee kan blijven spelen.  Klik hier voor een overzicht van alle rammelaartjes.

Waar koop ik speelgoed voor de babybox?

Wil jij alle speelgoedartikelen bekijken voor in de babybox? Hieronder hebben we een aantal webshops aanbevolen waar je de beste artikelen kunt vinden als het gaat om speelgoed voor in de babybox. Je kunt direct op de button klikken om verder te gaan naar de webshop en het speelgoed voor in de babybox kunt bekijken.

Speelgoed voor in de babybox bij Bol.com
BolBij Bol.com vind je een groot aanbod aan speelgoed voor kinderen in de babybox. Bij Bol.com bieden ze vele rammelaartjes aan, knuffeltjes die in de box kunnen worden gebruikt, muziekmobieltjes en nog meer. Het handige aan Bol.com is dat je gemakkelijk en snel kunt filteren op speelgoed voor jongens, meisjes of op verschillende merken.

Boxspeelgoed bij Babyentiener.nl

Baby en TienerBekijk talloze artikelen die goed thuis horen in de babybox op de website van Babyentiener.nl. Alle artikelen zijn te vinden in verschillende kleuren, afmetingen en soorten. Het boxspeelgoed veranderd van rammelaartjes tot muziekmobieltjes. Om direct het aanbod te bekijken klik je op de button hieronder.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *