Dat het leven met kinderen al duur genoeg is, weten ze bij Wehkamp ook. Daarom hebben ze speciaal voor Moederdag een leuke dagdeal. Alleen vandaag krijg je 50% korting op alle pakken Pampers Premium Protection.

Pampers maandbox

Als je een mama bent wiens kinderen nog in de luiers zitten, dan weet je dat die dingen niet aan te slepen zijn. Om het ons wat makkelijker te maken heeft Pampers maandboxen. Hiermee heb je doorgaans de hele maand voldoende luiers in huis voor je kleintje. Ideaal voor als je (net als ik) nog wel eens vergeet om op tijd luiers bij te kopen. Je kunt bij Wehkamp altijd voordelig een Pampers maandbox kopen. Alleen vandaag gaan ze met 50% korting weg. Dit betekent dat je maar €28,25,- betaald voor 204 luiers!

Kindje op komst?

Verwacht jij binnenkort een kleintje? Dan is dit helemaal jouw dag. Vraag alvast aan je partner of je luiers in mag slaan, als Moederdag cadeau of gewoon omdat het jullie aardig wat centen kan besparen.

Pampers luiers

Tip van de dag

Aangezien wij zelf ook heel goed weten hoe duur luiers kunnen zijn en enorm kunnen drukken op je boodschappenbudget. Vonden wij dat we jou deze tip niet konden onthouden.

Dit artikel is niet gesponsord of betaald, maar bevat wel affiliate links.  Afbeelding: Pampers

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *